1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şahlan – Kırıkkale finali
Şahlan – Kırıkkale finali

Şahlan – Kırıkkale finali

1. Cemal Paşa Halı Saha Turnuvası’nda finalistler belirlendi

A+A-

M.Ali Riza Özel & Sons Ltd. (1001 Çeşit Mağazaları) sponsorluğunda düzenlenen 1. Cemal Paşa Halı Saha Turnuvası’nda finalin adı belli oldu. Daha önceden finale kalmayı garantileyen Kırıkkale’nin ardından geçtiğimiz gün oynanan Şahlanspor-Dilekkaya maçını 6-4 kazanan Şahlanspor adını finale yazdıran ikinci ekip oldu.

Futbolumuza büyük hizmetlerde bulunan merhum Cemal Paşa anısına köyü olan Dilekkaya’da düzenlenen 1’nci Cemal Paşa Halı Saha Futbol Turnuvası’nda geçtiğimiz gün oynanan yarı final maçını kalabalık bir seyirci topluluğu izledi.

Şahlanspor ile Kırıkkale arasında oynanacak final karşılaşması bu akşam oynanacak. Saat 21.00’de başlayacak maç öncesinde minik sporcuların gösteri maçı da izleyicilere sunulacak. Maç sonunda dereceye giren ilk üç takıma, gol kralına, en centilmen takıma kupa ve madalyalarını merhum Cemal Paşa’nın eşi Münise Paşa ile sponsor firma sahibi ve Şahlanspor ile özdeşleşen iş adamı Nazım Özel verecek. Civar köylerin de büyük ilgi gösterdiği turnuvanın final maçını da kalabalık bir seyirci topluluğunun izlemesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1191 defa okunmuştur