1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Sahaya 11 kişi çıkacağız”
“Sahaya 11 kişi çıkacağız”

“Sahaya 11 kişi çıkacağız”

Süper Lig’in dördüncü haftasında Y.Boğaziçi deplasmanında 9 kişi kalarak 0-0’lık sonuçla 1 puan alan Serdarlı, 5’inci haftada oynayacağı Mağusa Türk Gücü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Süper Lig’in dördüncü haftasında Y.Boğaziçi deplasmanında 9 kişi kalarak 0-0’lık sonuçla 1 puan alan Serdarlı, 5’inci haftada oynayacağı Mağusa Türk Gücü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Pazartesi ve Salı günleri iki antrenman yapan kırmızı beyazlı ekip, eksik oyuncuları olmasına rağmen MTG’yi mağlup ederek 3 puan alma hedefinde. Takımın genç teknik direktörü Sedat Devecioğlu eksiklere rağmen sahaya 11 kişi çıkacaklarını ve görev vereceği oyunculara güvendiğini belirtti.

Devecioğlu: “Y.Boğaziçi’nde 1 puana üzüldük”
Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, ilk dört haftada 8 puan hedefleri olduğunu ancak toplanan 5 puanın kötü olmadığını söyledi. Bu maçlarda Doğan Türk Birliği ve Yenicami gibi iki hazır takıma karşı oynadıklarını belirten genç teknik adam Yeni Boğaziçi’nin birebir rakipleri olduğunu, maçtan önce 1 puanın kendileri için iyi olacağını ancak eksik tamamladıkları bir maçta sergiledikleri iyi performansın ardından 1 puana üzüldüklerini kaydetti.

“Görev vereceğim herkese güveniyorum”
“Sahamızda oynayacağımız her maçı kazanmak istiyoruz. Mağusa Türk Gücü maçında da değişen birşey olmayacak” diyen Devecioğlu, eksik oyuncuları olmasına rağmen bu maça 11 kişi çıkacaklarını belirtti. G.Birliği maçında Emrah, Y.Boğaziçi maçında Salih Küçükoğlu ile Ümit Genç’in kırmızı kart gördüklerini, Mustafa Yorgancı’nın sakat olduğunu, kadroda yer alan Altay Çoban’ın da İngiltere’ye yerleşme kararı aldığını belirten Devecioğlu “Bunlara rağmen sahaya 11 kişi çıkacağız. Sezon öncesi alternatifli bir kadro kurmamızın nedeni buydu. Kimsenin kimsenin aratmayacağını düşünüyorum. Görev vereceğim herkese çok güveniyorum” dedi.

“MTG tecrübeli bir takım”
Son olarak Mağusa Türk Gücü’nü değerlendiren Sedat Devecioğlu “Rakibimiz yıllardır beraber oynayan tecrübeli bir takım. Şampiyon olan kadrosundan halen oyuncusu bulunuyor. Çok tecrübeli, pas yapan bir takım olduğundan dolayı sezonu geç açmaları ve antrenman eksiklerini bu tecrübe ile kapatıyorlar. Bu maç için gerekli önlemleri alacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur