1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sağlık taraması devam ediyor
Sağlık taraması devam ediyor

Sağlık taraması devam ediyor

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile bu yıl 3. kez Sağlık Sponsorluğu anlaşması yapan Kolan Hastanesi (Kolan British Hospital) futbol kulüplerinin A ve A2 takım futbolcularını teknik ekipleriyle birlikte sağlık taramasından geçirmeye devam ediyor.

A+A-

KTFF ile Kolan Hastanesi yetkililerinin birlikte belirledikleri proğram çerçevesinde 12 Ağustos Çarşamba günü geçen sezonun şampiyonu Yenicami ile başlayan sağlık taramaları dün Lefke, Binatlı, Cihangir, Ocak, Çetinkaya, Doğan ve İskele ile devam etti.

Kalp damar uzmanı Opr.Dr. Sait Kenan gözetiminde EKO – EKG testlerini yapan futbolcular saat 14.00 itibarıyla Efor Testine girerek sağlık tarama sürecini tamamlıyorlar. Belirlenen program çerçevesinde sağlık taramaları 20 Eylül’e kadar sürecek. Gelecek hafta başında KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun Kolan Hastanesi’ni ziyaret ederek sürdürülen sağlık testlerini yerinde gözlemleyeceği öğrenildi.

Futbol kulüplerini sezon öncesi çok önemli bir gider kaleminden kurtaran ve bu yıl 3’üncüsü imzalanan KTFF – Kolan British Hospital Sağlık Sponsorluğu anlaşmasından 3 bini aşkın futbolcunun yararlanması bekleniyor.

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur