1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Sağlık konusunda eksikliklerimiz ortaya çıktı”
“Sağlık konusunda eksikliklerimiz ortaya çıktı”

“Sağlık konusunda eksikliklerimiz ortaya çıktı”

Davulcu, B.Bağcıl maçında yaşanan olayların kendi adlarına çok üzüntü verici olduğunu ve bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’in 15’inci haftasına damgasını vuran olaylı B.Bağcıl-Lefke maçının ardından, YENİDÜZEN’e konuşan Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, bu karşılaşmada sporcu sağlığı konusunda eksikliklerin ortaya çıktığını söyledi.

Davulcu, B.Bağcıl maçında yaşanan olayların kendi adlarına çok üzüntü verici olduğunu ve bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu. Haftasonu yaşanan bu olayları değerlendirirken,  78. dakikada gelişen pozisyonun ardından hakemin gol kararı sonrasında hiçbir yönetici ve taraftarın sahaya girmediğine dikkat çeken Davulcu, Mehmet’in yerden kalkmaması sonrası sağlık durumundan endişelenen yöneticilerin futbolcuya bakmak için sahaya girdiklerini ileri sürdü. O anda hem Lefke, hem de B.Bağcıl futbolcularının tribünlere dönerek elleri ile “gelin” işareti yaparak yardım istediklerini ifade eden Davulcu, olayları bu açıdan  böyle değerlendirmek gerektiğini belirtti.

B.Bağcıl maçının  geride kaldığını ifade eden Davulcu, son haftaların yükselişteki takımı  Cihangir ile kendi söylemiyle “eğer ceza almazlarsa ” sahalarında zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Bu maç öncesinde, Aziz ve Smart kart cezalısı, Kasım’ın ise kasığında sertleşmeye bağlı ödem oluştuğunu açıklayan Davulcu, zaten Kasım’ın  son iki hafta  sakat sakat oynadığını belirtti.

Davulcu son olarak bu sıkıntılarına rağmen, Cihangir karşılaşmasından galip gelmek için ellerinden  gelen tüm çabayı sahada ortaya koyacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur