“Sabırlı oynamak zorundayız”

“Sabırlı oynamak zorundayız”

K.Kaymaklı galibiyeti ile özgüven kazanan Y.Boğaziçi, yarın Doğan Türk Birliği’nin konuğu olacak

A+A-

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Küçük Kaymaklı’yı mağlup ederek ilk galibiyetini alan Yeni Boğaziçi’nde gözler Doğan Türk Birliği maçına çevrildi. Son çalışmasını dün yaparak yarın oynanacak olan maçın saatini beklemeye başlayan Y.Boğaziçi’nde Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, “Sabırlı oynamak zorundayız” dedi.

 

Şerifoğlu: “Aldığımız 3 puan, takıma özgüven kattı”

“Küçük Kaymaklı maçı zor geçti. Çünkü 85’inci dakikaya kadar maç kopmamıştı” diyen Y.Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, “Yaşayabileceğimiz en büyük sorun, mücadele gücümüzü doksan dakikaya yaymak olacak” dedi. Ahmet Yalçın, Çağakan ve Zübeyir’in sakatlıklardan dolayı olmayışının oyuna müdahale anlamında kendilerine sıkıntı yaratabileceğini söyleyen Şerifoğlu, “Ama neticede geçtiğimiz hafta aldığımız 3 puan, takıma özgüven açısından etki yarattı” ifadelerini kullandı.

 

“Doğan’a ayak uydurmalıyız”

Maç maç düşündüklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Eralp Şerifoğlu, “Kendi sahasında yüksek tempo ile devamlı hücumu düşünen, yıllardır bir arada oynayan, organize bir takım Doğan Türk Birliği. Geçtiğimiz hafta puan kaybettiler, bunu telafi etmek isteyecekler. Mutlaka onların heyecanına, temposuna ayak uydurmamız lazım. Bu noktada defans ve orta sahada mükemmel yardımlaşmamız lazım. İyi hücuma çıkan arkadaşlarımız var. Sabırlı oynamak zorundayız. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor” dedi.

 

Bu haber toplam 2096 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.