1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Sabıkalı’ydı, ‘turist’ geldi !
‘Sabıkalı’ydı, ‘turist’ geldi !

‘Sabıkalı’ydı, ‘turist’ geldi !

Bafra Turizm bölgesinde bulunan yarım inşaat içerisinden elektrik kablosu çalan zanlı Hanifi Yılmaz ile Burcu Kurt dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Bafra Turizm bölgesinde bulunan yarım inşaat içerisinden 310 metre boyunda elektrik kablosu çalarak bir kısmını satan zanlı Hanifi Yılmaz ile Burcu Kurt almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. “Sirkat” ve “Kasti hasar” suçlarından mahkemeye çıkarılan her 2 zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldılar.

3 bin 252 TL değerinde kablo çaldılar…
Olayın tahkikat memuru Raif Safa, zanlı Hanifi Yılmaz ile Burcu Kurt’un 28 Mayıs tarihinde Bafra’da bulunan yarım inşaat içerisinden 310 metre uzunluğunda 3 bin 252 TL değerinde elektrik kablosu sirkat ettiklerini açıkladı. Zanlıların Güzelyurt’ta tespit edilerek tutuklandıklarını anımsatan Safa, konu kabloların bir kısmının zanlıların tasarrufunda, bir kısmının da sattıkları yerlerde bulunduğunu belirtti. Zanlı Burcu Kurt’un KKTC’de turist olarak bulunduğunu belirten Safa, zanlı Yılmaz’ın ise daha önceden ayni suçtan dolayı sabıkası olduğunu ve askıda ise benzeri bir davasının bulunduğunu söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Safa, zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Bu haber toplam 2430 defa okunmuştur
Etiketler : ,