1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Rüya Taner piyano resitali büyük ilgi gördü
Rüya Taner piyano resitali büyük ilgi gördü

Rüya Taner piyano resitali büyük ilgi gördü

“Bir Belde Bir Resital”  temalı Rüya Taner resitali LAÜ Hukuk Fakültesi Amfi Konferans Salonu’nda Müzik Vakfı Organizasyonuyla gerçekleştirildi.

A+A-

 

KKTC Üniversite resitalleri çerçevesinde,  Lefke Avrupa Üniversitesi işbirliği, katkılarıyla  Türkiye İş Bankası sponsorluğunda “Bir Belde Bir Resital”  temalı Rüya Taner resitali LAÜ Hukuk Fakültesi Amfi Konferans Salonu’nda Müzik Vakfı Organizasyonuyla gerçekleştirildi.  Taner resitalde, R.Schumann/F.Liszt..Widmung, C.Debussy.. Clair de Lune, F.Chopın..Fantasy Impromptu,  F. Mendelssohn .. Rondo Capriccioso, Çanakkale Türküsü..Anonim Kastamonu yöresi eserlerini seslendirdi.

  LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, çok sayıda akademik  ve idari personel, bölge halkı ve  LAÜ öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği resitale ilgi büyüktü.

  Piyanist Rüya Taner Lefke Avrupa Üniversitesi’nin coşkulu ve kalabalık öğrenci kitlesi  karşısında resitalini gerçekleştirmekten son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek, programın sonunda piyano düzenlemesi kendisine ait olan “Karadeniz Batum Türküsü” ile programını sonlandırdı.

  LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen resital sonrasında piyanist Rüya Taner’e teşekkür ederek, plaket takdim etti.

 

 

Bu haber toplam 1858 defa okunmuştur
Etiketler :