1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rüya, kâbusa döndü
Rüya, kâbusa döndü

Rüya, kâbusa döndü

Denizli, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselmek için final maçı yapmış, finalde Baf Ülkü Yurdu’na 2-1 mağlup olarak Süper Lig’e çıkma şansını kaybetmişti.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Denizli ligde kötü günler geçiriyor. Şu ana kadar 1 galibiyet almayı başaran mavi beyazlılar ligde 10’uncu sırada bulunuyor. Denizli, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselmek için final maçı yapmış, finalde Baf Ülkü Yurdu’na 2-1 mağlup olarak Süper Lig’e çıkma şansını kaybetmişti.

Birinci Lig’in Beyaz Grubu’nda mücadele eden batı ekiplerinden Denizli geçtiğimiz sezon tarihinin en iyi sezonlarından birini yaşamıştı. Play off grubuna büyük bir avantajla giren Denizli, bu avantajını kaybetmiş ve finalde karşılaştığı Baf Ülkü Yurdu’na 2-1 yenilerek Süper Lig’e çıkma fırsatını yitirmişti.

Hedef, yarım kalan serüveni bu sezon tamamlamaktı

Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Denizli ligin başından itibaren kötü sonuçlar almaya başladı. Kötü sonuçların peş peşe gelmesi moralleri iyice bozarken, bir anda hedef değişti. Sezonun ilk haftalarında yarım kalan serüveni tamamlamak için yola çıkan Denizli, sezon içinde aldığı kötü sonuçlar sonrasında hedefini ligde kalmak olarak değiştirdi.

6 puanlık bir maça çıkacak

Birinci Lig Beyaz Grup’ta heyecan hız kesmeden devam ederken, Denizli bugün Karşıyaka’ya konuk olacak. İki ekibin de küme düşmeme mücadelesi vermiş olması maçın önemi açısından dikkat çekiyor. Karşılaşmadan iki ekipte galibiyet hedeflerken, mücadele öncesi Karşıyaka’nın 9, Denizli’nin ise 12 puanı bulunuyor.

 

 

 

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Etiketler : ,