Ruso’da çıkış arayacaklar

Ruso’da çıkış arayacaklar

Ligin 5’inci haftasında Küçük Kaymaklı, Binatlı’yı konuk ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in 5’inci haftasında Küçük Kaymaklı, Binatlı’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde iki takımın teknik direktörleri YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü İltaç Karayel “Artık istikrar yakalamamamız şart” derken, Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, “Zirveden uzaklaşma lüksümüz yok” ifadelerini kullandı.

 

Karayel: “Bu maçla birlikte istikrar yakalamak istiyoruz”

K-Pet Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da teknik direktör İltaç Karayel, ligde geride kalan 4 haftada 2 galibiyet alabildiklerini belirterek, Binatlı maçını kazanmak ve bu maçla birlikte istikrarlı bir görüntü seyretmek istediklerini söyledi. Karayel; “Geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2 de mağlubiyet aldık. 4 haftada 6 puan toplamak bizim için bir başarı değildir. Şampiyonluk yarışındayız, ileride kaybedilen bu puanlarla canımız yanabilir. Bu yüzden artık istikrar yakalamamız şart. Rakibimiz çok iyi bir takım, onların da şampiyonluk hedefleri var. Bu maçı kazanarak, önümüzdeki süreçte artık istikrar yakalamak istiyoruz. Karşılaşmada favori değiliz ancak, kendi seyirci avantajımız bulunuyor” dedi.

 

“Çağrı, Mahmut ve Massa’nın tedavileri devam ediyor”

İltaç Karayel, karşılaşma öncesinde Çağrı, Mahmut ve Massa’nın sakatlıkları bulunduğunu aktararak, kontrollü bir şekilde çalışmaları devam ettiklerini, oynayıp oynamayacaklarının hafta sonuna kadar belli olacağını dile getirdi.

 

Davutoğlu: “İki takımın da puan kaybetme lüksü kalmadı”

Binatlı teknik patronu Gökmen Davutoğlu, iki ekibin de bu sezon şampiyonluk yarışında olmak hedefinde olduğunu işaret ederek, böylesi önemli bir maçtan puan kaybetmek istemediğini belirtti. Davutoğlu; “Hafta sonunda çok zor bir maç bizi bekliyor. Bu maça ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. İki takımda bu yıl hedefini ‘şampiyonluk’ olarak belirledi. Geriye dönüp 4 haftalık sürece baktığımızda hem biz, hem de onlar beklenmedik puanlar kaybettik. Oyun kalitesi yanında, iki takımın da kazanmak zorunda olması maçı bir o kadar daha zor hale getiriyor. Görünen o ki, iki takımın da puan kaybedip, zirveden uzaklaşma lüksü yok. Kaymaklı deplasmanı her zaman zor bir deplasman olmuştur. Biz sınavımıza iyi çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.