1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “Royal Sun Residence” hizmete girdi
“Royal Sun Residence” hizmete girdi

“Royal Sun Residence” hizmete girdi

i. İçinde 400 konut, dev yüzme havuzu, 250 kapasiteli restorantı, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, video oyunları ve bilardo salonu bulunduran site, şimdiden İskele’nin gözde sitesi olmuş durumda.

A+A-


Kıbrıs’ın en köklü şirketlerinden olan “Noyanlar Şirketler Grubu” adından çokça bahsettirecek yeni projesi “Royal Sun Residence”’, 1500 kişinin katıldığı muhteşem bir açılışla hizmete girdi. İçinde 400 konut, dev yüzme havuzu, 250 kapasiteli restorantı, çocuk oyun alanları, fitness merkezi,  video oyunları ve bilardo salonu bulunduran site, şimdiden İskele’nin gözde sitesi olmuş durumda. 

İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğluları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Mütahitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer’in katılıp birer konuşma yaptığı organizasyonda, aynı zamanda şirketin 42. kuruluş yıldönümü olması ve Noyanlar Şirketler Grubu’nun  temellerini atan Gökhan Noyan’ın doğum günü olması dolayısı ile ayrı bir anlam kazandı. Havai fişek gösterileri ve grup S.O.S in şarkılarıyla eşlik ettiği gece, seçkin konukların katılımı ile renklendi.

Kaymakam Musaoğluları açılışta yaptığı konuşmada, Noyanlar şirketinin İskele’deki pozisyonundan övgü ile bahsetti  ve bölge için olan öneminin altını çizdi. Yapılan bu yatırımların İskele’nin gelişimi için çok önemli olduğunu söyleyen Ahmet Cenk Musaoğluları, şirketin başarılarının devamını diledi. Musaoğluları’ndan mikrofonu devralan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu: “Noyanlar yapmış oldukları dev yatırımlarla İskele bölgesine ve bölge halkının gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır, Long Beach sahil şeridinin de tamamlanması ile bölgenin çehresi değişecek, güzelleşecektir” şeklinde konuştu.

Düzenlenen gecede hazır bulunan Mütahitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer yaptığı konuşmada Noyanlar Şirketler Grubu Kuzey Kıbrıs’ın gelişimi ve ekonomisine her zaman büyük bir katkısı olduğunu söyledi  ve şirketin Mütahitler Birliği’ne üye olması ile ayrıca gurur duyduklarını ifade etti.

Gökhan Noyan: “Bizler bugünü değil geleceği düşünerek hareket ettik”

Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Noyan misafirlere şirketin geçen 42 yılda nereden nereye gelindiği ile ilgili kısa bir bilgi verdi ve şöyle devam etti: “Bizler yönetim kurulu olarak her zaman bugünü değil geleceği düşünerek hareket ettik.  Her adımda yeni Pazar potansiyellerinin önünü açabilmek için çalışmalar yaptık. Şirketin en büyük hedefi olan hizmet verdiğimiz kollarda kalite seviyesini yükselttik ve yükseltmeye devam ediyoruz. Noyanlar Şirketler Grubu, koymuş olduğu bu hedeflerle sadece Kuzey Kıbrıs’tan değil, farklı kültürlere sahip dünyanın her yerinden geniş bir müşteri portföyüne ulaşmıştır” dedi.

Noyanlar Şirketler Grubu direktörü Ahmet Noyan teşekkürlerle başladığı konuşmasında kalite,  konfor  ve güveni  her zaman ön planda tuttuklarını söyledi ve, “Dünya çok hızlı bir değişim içerisinde bulunuyor ve dolayısı ile bizim yaşamlarımız, değerlerimizde buna paralel olarak değişiyor. Her insan için değişmeyen değer ve ihtiyaç şüphesiz bir ev sahip olmaktır ve insan hayatındaki mutluluk,  huzur ve güven duygusu için ev bir vazgeçilmezdir. Bizler bir evin gerçek anlamını bilerek hareket ediyoruz ve projelerimizi buna cevap verecek şekilde üretiyoruz”.  Ahmet Noyan, şirketin kurulduğu 1973 yılından beri 100 üstünde apartman projesi, 1200’ün üzerinde mimari ve mühendislik projesi  ve 17 site projesinin Noyanlar imzası taşıdığını, bunun 3 bin’i aşan aileyi ev sahibi yapmak yada  12 bin kişiye yaşam alanı sağlamakla aynı anlama geldiğini ifade etti.

Bu haber toplam 3477 defa okunmuştur