1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. ‘ Reyhana’ tanıtıldı…
‘ Reyhana’ tanıtıldı…

‘ Reyhana’ tanıtıldı…

‘ Reyhana’ tanıtıldı…

A+A-


Burçin Aybars

Ülkemizin modellerinden Reyhana Saleh’in yeni single albümü “Reyhana” geçtiğimiz Çarşamba akşamı Golden Tulip’te düzenlenen bir kokteyl ile basına ve müzikseverlere tanıtıldı.
Dubaili bir baba ve Kıbrıslı Türk bir annenin kızı olan Reyhana geçmişteki oyunculuk, modellik, sunuculuk ve TV programcılığının yanında dünya güzellik yarışmalarındaki tecrübelerinden sonra aranjörlüğünü Fatih Arslan’ın yaptığı içeriğinde Türkçe, Arapça ve İngilizce üç şarkının bulunduğu albüm tanıtım gecesinde magazin dünyasından birçok simanın katıldığı gözlerden kaçmadı.
Zariha Ajans’ın organize ettiği gecede Studio 21 isimli dans ekibinin hareketli dansları eşliğinde sahneye çıkan genç sanatçı Reyhana, şovlarıyla misafirlerini etkiledi. İki yıllık yoğun bir çalışmanın sonucu olarak albümü çıkarmanın heyecanını yaşayan Reyhana, albüm tanıtımlarının Dubai ve Türkiye’de yapılacağını söyledi.
Pop Club tarzındaki çalışmalarını ileride yeni bir albüm ile de pekiştirileceği sinyalleri veren sanatçının gecenin sonuna doğru yaptığı büyüleyici oryantal dans şovu misafirlerinin beğenisini kazandı.  Son olarak sanatçı, Studio 21 dansçıları eşliğinde ve çalışma arkadaşları ile birlikte pasta keserek geceyi sonlandırdı.

Bu haber toplam 3766 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 123. Sayısı

Adres Kıbrıs 123. Sayısı