1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Rengarenk kokulu sabunlar üretiyorlar…
Rengarenk kokulu sabunlar üretiyorlar…

Rengarenk kokulu sabunlar üretiyorlar…

Esra ve Özra Özerkman kardeşler, birbirinden mis kokulu sabunlar üretiyorlar.

A+A-

Sihirli Sabun Atölyem… Esra ve Özra Özerkman kardeşler… Birbirinden mis kokulu sabunlar üretiyorlar. Rengarenk, birçok model ve çeşitli kokularıyla ‘renkli bir sabun’  dünyası kurmuşlar… Zeytinyağı, Hindistancevizi yağı ve kakao yağları kullanılarak doğal sabunlar üretiyorlar…

Lefkoşa’da kendilerine ait bir atölyede yüzlerce sabuna hayat veren Özerkman kardeşler, piyasaya yeni nefes katmış durumda. ‘Sihirli Sabun Atölyem’de; düğün, nişan, kına, doğum günü ve diğer organizasyonlar için rengarenk kokulu sabunlar yaratıyorlar. Kimyasal maddeden tamamen uzak doğal sabunlar; kek, cupkek ve bar halinde Artizan Doğal Sabunlar yanında doğal taşlar ve banyo ürünleri yapıyorlar.

Esra ve Özra Özerkman kardeşler www.etsy.com/shop/mymagicalsoapatelier ve sihirlisabunatolyem@gmail.com internet adresleri üzerinden satış yapıyorlar. Özerkman kardeşler bu renkli dünyayı adadaki festivallere katılarak halka tanıtmaya çalışıyor. Yeni bir trend haline gelen kokulu sabunlara ilginin oldukça fazla olduğunu söyleyen kardeşler, gördükleri ilgiden dolayı oldukça memnun.

Bu haber toplam 2427 defa okunmuştur