1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Rengârenk çocuk şenliği
Rengârenk çocuk şenliği

Rengârenk çocuk şenliği

Cumhurbaşkanlığı’nda Rengârenk 23 Nisan Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı’nda Rengârenk 23 Nisan Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta kötü hava şartları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne kamu ve özelden toplam 14 okul ve özel eğitim merkezi katıldı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, “Her günü bayram gibi bir gelecek” sloganıyla yapılan etkinlikte, okulların güne özel hazırladığı gösterilerin yanı sıra, dilek ağacı, yüz boyama, halka oyunu, masal evi, hedefe top atma, baskı-boyama stantlarıyla çocuklara eğlenceli anlar yaşatıldı.

23n-1.jpg

Şenlikte TED Kuzey Kıbrıs Koleji Çocuk Korosu, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Çocuk Korosu, DAÜ-SEM Ada Işığı Çocuk Korosu Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde şarkılar seslendirdi.

Akıncı: “Sizler mutlu oldukça ve sevindikçe ben de mutlu olup seviniyorum”

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı etkinlikte yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel olarak şenliği yaşamak istediklerini belirterek, katılım gösteren çocuklara teşekkür etti.

Çocuklara “Burayı şenlendirdiniz, çiçekler gibi açtınız, sizler mutlu oldukça ve sevindikçe ben de mutlu olup seviniyorum” diyen Cumhurbaşkanı, gelecekte de kendilerini Cumhurbaşkanlığında görmek ve ağırlamak istediğini belirtti.

23n-1.jpg

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı tüm çocuklara armağan ettiğini hatırlatan Akıncı, çocuklara her zaman mutlu olacakları, barış ve huzur dolu bir gelecek diledi.

 

Bu haber toplam 2267 defa okunmuştur
Etiketler :