1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Rekor, albüm ve plak
Rekor, albüm ve plak

Rekor, albüm ve plak

Rekor, albüm ve plak

A+A-


Ersin Kaşif

FENCES’İN ARROWS VIDEOSU 1 MİLYON İZLENME RAKAMINI AŞTI! // TEN WALLSUN VIDEOSU YAYINDA!
FENCES’İN “ARROWS” VIDEOSU 1 MİLYON İZLENME RAKAMINI AŞTI!

Indie rock grubu Fences, Berklee Music Collage mezunu şarkıcı ve söz yazarı Christopher Mansfield tarafından Seattleda kuruldu. Grup 2009 yılında, Myspace aracılığıyla ünlü Kanadalı grup Tegan&Sara tarafından keşfedildi. 2010 yılında kendi adını taşıyan albümünü yayımlayan grup, 2. albümünü 2014 yılında piyasaya sürdü. Lesser Oceans adındaki albümde yer alan Arrows isimli şarkıda gruba Macklemore ve Ryan Lewis eşlik ediyor. Şarkıya çekilen videoyu izlemek için :http://bit.ly/1sHBY9J 'Arrows'u iTunes üzerinden satın almak için : http://bit.ly/1u2RvDJ. (Kaynak EMI Music).

ROCK FM KATKILARIYLA: SLASH’TEN YEPYENİ BİR ALBÜM!

Dünyaca ünlü efsanevi gitarist SLASH’in 3. solo albümü 15 Eylül’de yayımlandı. Ünlü müzisyen, “Slash”ve “Apocalyptic Love” adlı albümlerinin ardından yayımlanan  “World On Fire” için Myles Kennedy ve The Conspirators ile işbirliği yaptı. Rock FM katkılarıyla raflardaki yerini alan albüm şimdi iTunes’da da  satışta! Slash’in yeni albümü “World On Fire (feat. Myles Kennedy and The Conspirators)”ı  dinlemek isterseniz, Rock FM’in web sayfasını ziyeret etmenizi öneririz! Album kapağı ise çağdaş Amerikan sanatçısı Ron English tarafından resmedildi.WORLD ON FIRE : World on Fire-Shadow Life-Automatic Overdrive-Wicked Stone-30 Years to Life-Bent to Fly-Stone Blind-Too Far Gone-Beneath the Savage Sun-Withered Delilah-Battleground-Dirty Girl-Iris of the Storm-Avalon-The Dissident
Safari Inn-The Unholy. (Kaynak EMI Music).

R.E.M.İN AKUSTİK KAYITLARI ŞİMDİ PLAK FORMATINDA!

R.E.M hayranları ve plak meraklıkları için müjdeli haber! R.E.M.in 1991 ve 2001de gerçekleştirdiği akustik performansları şimdi plak formatında raflardaki yerini alıyor. R.E.M, MTV için gerçekleştirdikleri iki büyüleyici akustik performansın kaydını sene başında yayımlamıştı. Kısa sürede tükenen plakların yeni setleri eylül ayında tekrar yayımlanıyor.
Akustik performansların prodüktörlüğünü ise Robert Small ve Jim Burns gerçekleştirdi.Akustik performans kayıtları aynı zamanda grubun alternatif müziğin öncülüğünden, 85 milyon albüm satışıyla uluslararası üne kavuşmasına dek geçen süreçteki fotoğraflarını da içeriyor. Davulda Bill Berry, gitarda Peter Buck, basta Mike Mills ve vokalde Michael Stipeın yer aldığı ilk akustik performans 1991 yılında kaydedilmişti. Performansın çoğu R.E.M.in 10 milyon satan ve Amerikada 1 numaraya yükselen Out of Time albümünden parçalar içeriyor. Albümde, performansına yer verilen diğer parçalar arasında Radio Song, Low ve büyük ses getiren Losing My Religion bulunuyor.
R.E.M. 2001 yılındaki akustik performansını, 1997 yılında gruptan ayrılan davulcu Bill Berry olmadan sahneledi. Grup bu şov için özellikle 12. albüm Revealı tercih ederek Imitation of Life ve All The Way To Reno (Youre Gonna Be A Star) gibi parçalara performansında yer verdi. Bu iki LP seti, R.E.M’in yeni projesinin de habercisi olma niteliği taşıyor. (Kaynak EMI Music).

Bu haber toplam 1540 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 178. Sayısı

Adres Kıbrıs 178. Sayısı