1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ‘Reklam’ şartı vurgulandı
‘Reklam’ şartı vurgulandı

‘Reklam’ şartı vurgulandı

Çetinkaya Türk Spor Kulübü, geçtiğimiz gün kulüp lokalinde Kıbrıs Rallisi gündemi ile gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul toplantısında aldığı kararları açıkladı

A+A-

Çetinkaya Türk Spor Kulübü, geçtiğimiz gün kulüp lokalinde Kıbrıs Rallisi gündemi ile gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Gerçekleştirilen toplantıda Eylül ayında yapılması planlanan Kıbrıs Rallisi’nde yine Çetinkaya’nın tesislerinin kullanılmasına izin verilirken, kulübün tahsisinde bulunan yerlere uygulanacak olan tüm reklam gelirlerinin kulübe kalması kararlaştırıldı.

“Özel firmalar rant sağladı”
Geçtiğimiz gün kulüp lokalinde gerçekleştirilen toplantıda Eylül ayındaki Kıbrıs Rallisi’nin seyirci özel etabının aynı güzergahta geçecek olması ile ilgili karar üretildi. Rallinin tesislerinden geçmesi için onay veren sarı kırmızılı camianın önde gelenleri, bir takım şartları da öne sürdü.
Geçtiğimiz yıl yapılan organizasyonda kulübe ait antrenman sahasının (Taksim Sahası) kullanılmaz hale geldiği ve futbol takımlarının saha bulma sıkıntısı yaşadığı, kendilerine gösterilen sahalarda 1 saatlik süre içerisinde antrenmanı tamamlamak zorunda kaldıkları hatırlatıldı.
Rallide kulüp tesisi içerisinde yapılan reklamlardan tek bir kuruş gelir elde edilmediği ve bu reklamlardan özel firmaların rant sağladığı belirtilen açıklamada, sahanın yeniden kullanılabilir hale gelmesi için açılan ihalenin yeni sonuçlandığı ve bugün çalışma başlatılması halinde sahanın eylül ayına ancak hazır hale geleceği vurgulandı.

“Reklam geliri kulübe kalacak şartı”
Eylül ayındaki rallide durumun yine aynı olacağı belirtilen açıklamada, bu yıl düzenlenecek olan ralli için genel kurul kararı ile kulübün tahsisinde bulunan yerlere uygulanacak olan tüm reklamlar kulüp tarafından münferiden ve veya ihale yolu ile tüm gelirinin kulübe kalmasının kararlaştırıldığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak bir komite kurulduğu belirtilen açıklamada, komitede Ali Kösezade, Erdener Uysal ve Mehmet Tatar’ın yer aldığı belirtildi.

Tesisleşme komitesi kuruldu
Tesislerin fiilen uğrayacağı zararlar konusunda da karar üreten Çetinkaya, geçtiğimiz yılki gibi bir gecikme yaşanmaması ve futbol takımının kısa bir süre içerisinde sezon hazırlıklara başlayacağı fikrinden yola çıkarak Tesisleşme Komitesi’nin kurulduğu ve bu komitede Cemal Bulutoğulları, Hasan Macila ve Meriç Erülkü’nün yer aldığı açıklandı.
Açıklamanın son bölümünde başkanlık seçimi ile ilgili konular vurgulandı. 22 Temmuz Çarşamba günü başkanlık seçimi ile ilgili genel kurulun yapılacağı belirtilirken, bu tarihe kadar komitelerin yapacağı çalışmaların da değerlendirileceği, söz konusu konularla ilgili yapacakları ve alacakları tedbirlerin basın yolu ile duyurulacağı açıklandı.

Bu haber toplam 2370 defa okunmuştur