1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ralli heyecanı İskele’de yaşanacak
Ralli heyecanı İskele’de yaşanacak

Ralli heyecanı İskele’de yaşanacak

Geleneksel İskele Rallisi, 47’nci İskele Festivali çerçevesinde 4-5 Temmuz tarihlerinde yapılacak

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) organize ettiği sezonun 4’üncü yarışı, 47. İskele Belediyesi Festivali kapsamında 4-5 Temmuz tarihlerinde yapılıyor.

Her yıl geleneksel olarak İskele Belediyesi Festivali kapsamında yapılan ve takvimin en sevilen yarışlarından biri olan İskele Rallisi, bu yıl 2 günlük bir organizasyon ile “47. İskele Belediyesi Festivali” kapsamında 4-5 Temmuz tarihlerinde yapılıyor.
Yarışa 17 yarışmacı kayıt yaptırırken birbirinden iddialı isimlerin ve yeni yarışmacıların yarışa katılacak olması heyecanı arttırdı.

Yeni isimler katılıyor
Hyundai WRC ile etaplarda geçtiğimiz yıllarda birincilikleri bulunan Mustafa Bulutoğluları ve geçtiğimiz sene Fikri Macila’nın şampiyon olduğu araç Mitsubishi Lancer Evo 9 ile etaplara dönüyor. Bulutoğluları’nın co-pilotluğunu Oktay Çınar yapacak. Time Attack ve Tırmanma yarışlarının başarılı ismi Bora Manyera, geçtiğimiz yıllarda Achna’da motosiklet yarışlarında birçok başarıya imza atan Eser Harper’in co-pilotluğunda ralliye adım atıyor. İlk kez pilot koltuğuna oturacak olan bir diğer isim ise Halil Mulla olacak. Mulla’nın co-pilotluğunu Kariyerinde N4 Şampiyonluğu bulunan Güner Şevketoğlu yapacak.

Cumartesi 16.00’da başlayacak
İskele Rallisi 4 Temmuz Cumartesi günü 16:00’da start alacak ve Kıbrıs Haritası etabının geçilmesi ile ilk gün sona erecek. 5 Temmuz Pazar günü ise Topcuköy ve Sınırüstü etaplarının 3’er geçilmesiyle ralli devam edecek ve ödül töreni ile ralli son bulacak.

Bu haber toplam 1265 defa okunmuştur