1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Ralli günü tatil olabilir”
“Ralli günü tatil olabilir”

“Ralli günü tatil olabilir”

Yorgancıoğlu, rallinin yapılacağı güzergah dahilinde kalacak bölgelerin, dairelerin ve belki okulların, o gün için tatil edilmesinin veya vatandaşların evlerinde kalmaları gibi bir durumun söz konusu olabileceğine de dikkat çekti.

A+A-

Başbakan Yorgancıoğlu, 19 Eylül Cuma günü Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK), Uluslararası Motorsporları Federasyonu (FIA) ve Cyprus Automobile Association (CAA) ile birlikte düzenleyeceği uluslararası rallinin yapılacağı güzergah dahilinde kalacak bölgelerin, dairelerin ve belki okulların, o gün için tatil edilmesinin veya vatandaşların evlerinde kalmaları gibi bir durumun söz konusu olabileceğine de dikkat çekti.

“Lefkoşa Uluslararası bir ralliye ev sahipliği yapacak”
Bakanlar Kurulu öncesinde açıklamalarda bulunan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, 19 Eylül tarihinde ülke ve Lefkoşa’nın uluslararası bir ralli organizasyonuna tanıklık edeceğine işaret etti. Yorgancıoğlu, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) Uluslararası Motor Sporları Federasyonu (FIA) ve Cyprus Automobile Associaton (CAA) ile birlikte düzenlediği ve KKTC’de ilk kez yaşanacak uluslararası bir ralliye Lefkoşa’nın Güney ve Kuzeyinin ev sahipliği yapacağını vurguladı.

“Otomobil Kurumu’nu kutlarım”
Bu yarışın KKTC’de olması için canla başla uğraş veren Otomobil Kurumu’nu girişimciliğinden dolayı kutlayan Yorgancıoğlu, hükümet olarak uluslararası bir yarışın Lefkoşa’nın Türk tarafında da olabilmesi adına kuruma büyük destek verdiklerini anlattı.

Tatil gündemde
Yorgancıoğlu, uluslararası rallinin uluslararası basın yayın kuruluşları tarafından dünyaya duyurulacağını da işaret ederek, bu kadar önemli olayın biraz da sıkıntıları olacağını, bunun da güzergah dahilinde kalacak bölgelerin, dairelerin ve belki okulların o gün için tatil edilmesinin veya vatandaşların evlerinde kalmaları gibi bir durumun söz konusu olabileceğine dikkat çekti. Yorgancıoğlu, ancak böyle uluslararası bir olay için bir günlük sıkıntının hep birlikte göğüslenebileceğini ekledi.

Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur