1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Rakı Balık Fasıl
Rakı Balık Fasıl

Rakı Balık Fasıl

" Salamis Fasıl Grub" birinden güzel şarkı repertuarı eşliğinde muhteşem keyifli bir akşam yemeği sundu.

A+A-

 

İSMET EZEL - mağusa haber ajansı

Salamis Bay Conti Hotel  2015 sezonunda  misafirleri için kurguladığı etkinliklerine bir yenisini daha katarak Turkuaz A"la Carte Restaurant" da her hafta Pazartesi günü düzenlediği Turkuaz  Deniz manzaralı mekanda " Salamis Fasıl Grub" birinden güzel şarkı repertuarı eşliğinde muhteşem keyifli bir akşam yemeği sundu.

Turkuaz A"la Carte Restaurant"da bu kurguyu oluştururken güzel  adamızın birbirinden güzel mekanlarının bir çoğunu Sn. Genel Müdür Erçin YALÇIN  gezerek Kıbrıs"a özgü leziz yemeklerinden esinlenerek oluşturmuş olduğu menüde  başlangıç  aparatif olarak misafirlere Zeytin Yağlılar, Tulum Peyniri, Çakiztes Zeytin, Tırnaklı Pide ikram ederek başlayan  akşam yemeği Serpme Meze çeşitleri olarak da Peynir Tabağı ,Yeşillik Söğüş, Domates & Salatalık Söğüş, Biber Söğüş  ile sunumlara devam  etti.. Ardından yine serpme ara sıcak olarak Deniz Mahsulleri Güveç ortaya, Hellim Izgara, İçli Köfte, Kalamar Pane, Hamsi Tava gibi aparatifler sunduktan sonra ise yine Mutfak Departmanının  özenle hazırlamış olduğu Deniz Mahsulü ana yemeklerde  Levrek, Somon,Jumbo Karides, Kebap seven misafirler için ise Kuzu Şiş, Tavuk Şiş ve meşhur Kasap Köfte ve Tatlı olarak zengin Baklava çeşidi, Mevsim Meyvelerinden oluşan  meyve tabağı
ikram ediliyor..

Rakı balık ortamlarını seven misafirler için Salamis Bay Conti Hotel düzenlemiş olduğu Fasıl Gecesi"ne başta   Gazimağusa  olmak üzere Girne ve Lefkoşa"dan da katılmak isteyen misafirlerimizi de düşünerek Hotelimize ait 0548 3788200 nolu telefonu arayarak, 611 kısa kodlu Misafir İlişkileri Departmanından kolaylıkla bir gün öncesinden Rezervasyon  Yapmaları için imkan sağlandı. Turkuaz Mavisi Deniz Manzarası eşliğinde sunulan  rakı - balık yemeğinde misafir katılım sayısı 100 Pax gibi sınırlı sayıda tutularak huzurlu olması  amaçlandı.
Yiyecek & İçecek Departmanında da görevli  profosyönel garsonlar kaliteli sunum ve servisi ile de keyifli bir akşam yemeği hedeflendi.

Basın masasına Cihat Er başarı ile servis yaptı Bir hafta önce başlayan  fasıl gecesinde  alınan  olumlu misafir yorumları gecenin ziyadesiyle memnun kalınmasını ifade etti . Her hafta pazartesi günleri düzenlenen  Rakı Balık Fasıl gecesine  uğrayın

Bu haber toplam 3967 defa okunmuştur