1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Raketler plajda sallanacak
 Raketler plajda sallanacak

Raketler plajda sallanacak

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, Kocareis Plajı’nda Plaj Tenisi’ni tanıttı

A+A-

 

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından ilk kez organize edilen “Plaj Tenisi” tanıtım turnuvası önceki gün Kocareis Plajı’nda gerçekleştirildi. Tanıtım etkinliğiyle Plaj Tenisi’nin ilk maçını yapan GMB Tenis Kulübü, Plaj Tenisi Turnuvası organize ederek plaj tenisini yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Arter: “Sporcular kendilerini daha çok gösterecek”
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nün düzenlediği Plaj Tenisi etkinliğinin unutulmayacak bir etkinlik olacağını, bu başlangıçla plaj tenisinin süratle gelişeceğini ve bir ilk olarak bu etkinliğin her zaman hatırlanacağını söyledi. Spor dallarına bir yenisinin eklenmesinin spor alanında hareketlilik getireceğini ve sporcuların kendilerini daha çok göstereceğini ifade eden Arter, başarıdan başarıya koşan tenis kulübüne desteklerinin tam olduğunu ve bu desteğin devam edeceğini ifade ederek, plaj tenisinin hayırlı olmasını diledi.

Barutcu: “Kısa zamanda yayılacak”
KKTC Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutçu da, yeni bir sporu ülkeye tanıştırmanın mutluluğunda olduklarını belirterek, bu sporun başlamasında katkısı olanlara teşekkür etti. Federasyon olarak kendilerinin de daha fazla katkı yapmak istediklerini ancak her zaman dile getirdikleri bir gerçeği tekrardan ifade eden Barutçu, federasyonların hiçbir idari kadrosu olmadığı için Lefkoşa dışındaki yerlerde faaliyet planlamalarının çok zor olduğunu belirtti. Deniz şehri olan Gazimağusa Belediyesi’nin bu güzel sporun başlamasına yaptığı katkı için Federasyon adına teşekkür eden Barutçu, plajı çok olan ülkede plaj tenisinin kısa zamanda yaygınlaşacağını ve çok sevileceğini ifade etti.

Bu haber toplam 1371 defa okunmuştur