1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Puan aslanın ağzında
Puan aslanın ağzında

Puan aslanın ağzında

K-Pet Süper Lig’de 8. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 8. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Ligde dengelerin yavaş yavaş yerine oturduğu haftada lider Yenicami, ligin flaş ekiplerinden Gençler Birliği’nin konuğu olacak. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı, geçen hafta ilk galibiyetini alan Bostancı Bağcıl’ı konuk edecek. Zirve takipçisi Mormenekşe ise Çetinkaya karşısında galibiyet arayacak.

Ligde bugün; Gençler Birliği – Yenicami, Yeniboğaziçi – Doğan Türk Birliği, Mağusa Türk Gücü – Lefke ve Gönyeli – Serdarlı karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Mormenekşe – Çetinkaya, Lapta- Cihangir ve Küçük Kaymaklı – Bostancı Bağcıl takımları karşı karşıya gelecek.

Zorlu viraj: G.Birliği - Yenicami
Ligde bugün oynanacak önemli maçta ligin flaş ekibi Gençler Birliği, lider Yenicami’yi konuk edecek. Geçen hafta Doğan Türk Birliği deplasmanından 6-0’lık zaferle dönerek dikkatleri üzerine çeken Gençler Birliği, kendi evinde lideri devirme niyetinde. Geçen hafta Cihangir’i 4-0’la geçerek yoluna kayıpsız devam eden Yenicami de bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki karşılaşmanın hakemi Savaş Tilki.

Puan kaybı istemiyorlar: Y.Boğaziçi – Doğan TB
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Yeniboğaziçi ile Doğan Türk Birliği takımları karşılaşacak. Geçen hafta Lefke’yi de mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken ve ligin namağlup ekiplerinden olan Yeniboğaziçi bu maçtan da galibiyet çıkarma peşinde. Geçen hafta Gençler Birliği’ne 6-0 yenilerek yara alan Doğan’da ise hedef bu maçtan mutlak galibiyet çıkarmak. Osman Mehmet Ergün Stadı’ndaki maçı Serdar Bilgimer yönetecek.

Çıkış arıyorlar: Mağusa TG - Lefke
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Mağusa Türk Gücü ile Lefke karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Bostancı Bağcıl’a 4-2 yenilerek yara alan Mağusa Türk Gücü zorlu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Geçen hafta Yeniboğaziçi’ne yenilerek zirveye uzak kalan Lefke de eksik kadrosuyla zorlu maçtan puan çıkarmak istiyor. Mağusa Canbulat Stadı’nda oynanacak zorlu maçta Hakan Muhtaroğlu düdük çalacak.

Tepe’de puan avı: Gönyeli - Serdarlı
Ligde bugün oynanacak zorlu maçta Gönyeli ile Serdarlı takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Lapta deplasmanında son dakika yediği golle 1 puana razı olan Gönyeli kendi evindeki maçı kazasız geçmek istiyor. Geçen hafta Mormenekşe’yi yenen ve önemli bir galibiyet alan Serdarlı zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılıp yukarılara doğru tırmanışa geçmek istiyor. Gönyeli Stadı’ndaki maçın hakemi Serkan Durmaz olacak.


Ruso’da kritik maç: K.Kaymaklı – B.Bağcıl
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli karşılaşmada Küçük Kaymaklı ile Bostancı Bağcıl takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Çetinkaya’yı 6-0 mağlup ederek zirve takibini sürdüren Kaymaklı bu maçı da kazanma niyetinde. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü karşısında 4-2 galip gelerek ilk galibiyetini elde eden Bostancı Bağcıl zorlu deplasmandan puan koparma peşinde. Şht. Hüseyin Ruso Stadı’ndaki karşılaşmada Osman Özpaşa düdük çalacak.

Galibiyet istiyorlar: Mormenekşe - Çetinkaya
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Mormenekşe ile Çetinkaya karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Serdarlı deplasmanında öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup olan Mormenekşe zor günler geçiren rakibini yenip moral bulmak istiyor. Geçen hafta Küçük Kaymaklı’ya 6-0 yenilerek düşüşünü sürdüren Çetinkaya ise bu maçtan puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Cemal Balses Stadı’ndaki maçın hakemi Fehim Dayı.

Form tutma zamanı: Lapta - Cihangir
Ligde yarın oynanacak önemli karşılaşmalardan biri Lapta ile Cihangir arasında oynanacak. Geçen hafta Gönyeli karşısında beraberliği son dakikada kurtaran ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Lapta birebir rakibi konumundaki Cihangir’i yenip moral bulma peşinde olacak. Geçen hafta Yenicami’ye karşı 4-0 yenilerek düşüşünü sürdüren Cihangir’de ise hedef rakibini mağlup edip çıkışa geçmek. Şht. Şevket Kadir Stadı’ndaki maç Mehmet Sezener’in.

Bu haber toplam 1311 defa okunmuştur