1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Prova ve tören için bazı yollar kapalı olacak
Prova ve tören için bazı yollar kapalı olacak

Prova ve tören için bazı yollar kapalı olacak

"20 Temmuz" prova ve tören programı nedeniyle bugün ve yarın bazı yollar kapalı olacak.

A+A-

"20 Temmuz" prova ve tören programı nedeniyle bugün ve yarın bazı yollar kapalı olacak.

Mağusa’da bugün saat 16.30’dan itibaren tören provasının sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı’nın ve 20 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

"20 Temmuz" tören programı nedeniyle, ayrıca Lefkoşa’da yarın Gönyeli Çemberi ile Altınbaş Petrol İstasyonu arasında kalan yol trafik akışına kapalı olacak.

Bu çerçevede Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nın Gönyeli Çemberi ile Altınbaş Petrol arasındaki bölümü, yarın saat 07.30’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar trafiğe kapatılacak.

Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol İstasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacak.

Mağusa istikametinden gelip Yakın Doğu Hastanesi’ne gitmek isteyen sürücüler ise Altınbaş Petrol İstasyonu ışıklarından, Sanayi Bölgesi’ne ve oradan da Atatürk Spor Salonu’nun kuzeyinde yer alan tali yol güzergâhını kullanmak suretiyle Yakın Doğu Bulvarı’na ulaşabilecekler.

Gönyeli Çemberi istikametinden gelip, Yakın Doğu Hastanesi’ne gitmek isteyen sürücülerin ise Hidden Garden – TED Koleji önü ve Yakın Doğu Bulvarı güzergâhını kullanarak hastaneye ulaşabilecekler.

Bu haber toplam 2014 defa okunmuştur
Etiketler : ,