1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Prestige Mutfak’tan anlamlı etkinlik
Prestige Mutfak’tan anlamlı etkinlik

Prestige Mutfak’tan anlamlı etkinlik

Prestige Mutfak, 30.yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde 27 Nisan Cumartesi günü, 23 Nisan bayramını çocuklarla kutlamak adına Tezgah Cafe işbirliğiyle Cupcake & Cookie süsleme etkinliği düzenledi.

A+A-

Prestige Mutfak, 30.yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde 27 Nisan Cumartesi günü, 23 Nisan bayramını çocuklarla kutlamak adına Tezgah Cafe işbirliğiyle Cupcake & Cookie süsleme etkinliği düzenledi. Katılımı sosyal medyadan Tezgah Cafe, Buğçe Küçük aracılığıyla duyuran firma ücretsiz olarak 8 anne ve 8 çocuğun etkinliğe katılımı sağlandı. Günümüzün hızlı temposunda çocuklarla çok fazla vakit geçirmekte zorlandığımızı ileten Prestige Mutfak direktörü Ercan Afşaroğlu, çocuklarla birlikte kaliteli zaman geçirebilecekleri bir etkinlik düzenlemenin çocuklar için en güzel bayram hediyesi olabileceğini söyledi.

c2-098.jpg

Mutfağın tanımını "aile ve sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar geçirebileceğiniz mekan" olarak tanımlayan Ercan Afşaroğlu, çocukların da mutlaka bu mekana dahil edilmesinin önemli olduğunu vurguladı. Geleceğin mimarları olan çocukların küçük yaşlarda bile mutfağa dahil edip anne ve babalarıyla keyifli zaman geçirebileceklerini cesaretlendirmek için özel olarak tasarlanan basamaklar üreterek etkinliğe katılan çocukların daha rahat mutfağa dahil olmaları sağlandı. Etkinliğin sonunda ise her çocuğun ismi yazan yükseltici basamaklar çocuklara hediye edildi.

c1-111.jpg

Bu haber toplam 2460 defa okunmuştur
Etiketler :