1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Potanın yıldızı Levent
Potanın yıldızı Levent

Potanın yıldızı Levent

Basketbolda Yıldız Kızlar şampiyonu Levent Koleji oldu.

A+A-

Yenidüzen Spor Servisi
Basketbolda Yıldız Kızlar şampiyonu Levent Koleji oldu. Telsim Basketbol Yıldız Kızlar Final Serisi ilk maçında rakibi Girne Amerikan Üniversitesi’ni (GAÜ) 68-29 mağlup eden Levent Spor, dün Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan serinin ikinci maçını 52-46’lık skorla kazanarak seriyi 3-0’a taşıdı ve şampiyonluğunu ilan etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Leventspor oldu. İlk periyodu 15-8’lik skorla geçen Levent, ikinci periyotta rakibinin oyuna ağırlığını koymasına karşı koyamazken ilk devre 22-19 tamamlandı. Üçüncü periyotta GAÜ koçu Damla Öneri hakeme itirazları sonrasında oyun alanı dışına gönderildi. Bu periyotta Levent aradaki farkı 8 sayıya çıkardı ve son periyoda 42-34 önde girdi. Son periyotta da rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Levent Spor maçı 52-46 kazanarak seriyi 3-0’a taşıdı ve şampiyonluğunu ilan etti.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde ikinci olan GAÜ’ye kupa ve madalyalarını Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Behzat Özçete verdi. Şampiyon Levent Spor’a kupa ve madalyalarını Telsim Bireysel Kıdemli Satış Müdürü Özay Tulunay takdim etti.

Bugün gençlerde karşılaşıyorlar
Telsim Basketbol Yıldız Kızlar Ligi’nde şampiyonun belirlenmesinin ardından bugün yine GAÜ ve Levent Spor bu kez Genç Kızlar final serisinin ikinci maçında karşılaşacaklar. Seriye 1-0 önde başlayan Levent Spor, ilk karşılaşmayı 51-31 kazanarak 2-0’lık avantaj yakalamıştı. Bugün Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Levent Spor galip gelirse gençlerde de şampiyonluğunu ilan edecek.

Bu haber toplam 1430 defa okunmuştur