1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Portekiz’de hedef kürsü
Portekiz’de hedef kürsü

Portekiz’de hedef kürsü

Kuzey Kıbrıs Bilardo Milli Takım Sporcuları şampiyonadaki hedeflerini "Kürsüye çıkmak" olarak belirledi.

A+A-

Avrupa Şampiyonası için bu sabah erken saatlerde Portekiz'e uçan Kuzey Kıbrıs Bilardo Milli Takım Sporcuları şampiyonadaki hedeflerini "Kürsüye çıkmak" olarak belirledi.

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından Portekiz’in Vale do Lobo kentinde 12-22 Nisan tarihlerinde düzenlediği “Erkekler, Bayanlar ve Tekerlekli Sandalye Avrupa Şampiyonası”nda mücadele edecek sporcularımız, Avrupa'nın bilardoda söz sahibi sporcuları ile tur için steka sallayacaklar.

32 ülkeden 200'ü aşkın sporcunun mücadele edeceği şampiyonada karşılaşmalar  "8 Top", "9 Top", "10 Top" ve "14+1" (Straight Pool) disiplinlerinde oynanacak. Sporcuların ferdi olarak mücadele edecekleri şampiyonada takım karşılaşmaları da yer alacak.

Kafile bugün ayrıldı
Bu sabah erken saatlerinde adadan ayrılan Bilardo Milli Takım Kafilesi'nde Bilardo Federasyonu Asbaşkanı Levent Erboy kafile başkanı olarak yer alırken, Berk Mehmetcik, Ali Karanfiloğlu, Osman Şanlısoy ve Onuç Altur yer alıyor.

15 Nisan 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Aşkın Burcu ile Bayan Sporcumuz Gizem Paralı’nın kafileye katılmak üzere Portekiz'e uçması beklenirken, Asbaşkan Levent Erboy adaya dönecek.

Şampiyonada ayrıca EPBF tarafından hakem olarak görevlendirilen Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Togay Tantura şampiyona süresince Portekiz'de olacak.

Bu haber toplam 1362 defa okunmuştur