1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Poliste suçunu itiraf etti, mahkemede “ben yapmadım” dedi…
Poliste suçunu itiraf etti, mahkemede “ben yapmadım” dedi…

Poliste suçunu itiraf etti, mahkemede “ben yapmadım” dedi…

Mağusa’da faaliyet gösteren “Muhabbet Cafe” isimli işyerine girerek hırsızlık yapmakla suçlanan H.A.B.M tutuklandı…

A+A-

Mağusa’da faaliyet gösteren “Muhabbet Cafe” isimli iş yerine girerek yiyecek ve içecek sirkat etmekle suçlanan H.A.B.M tutuklandı. “Sirkat” ve “Mülke tecavüz” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı H.A.B.M aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Yiyecek ve içecek çaldı…

Meselenin tahkikat memuru Gökhan Kol, zanlı H.A.B.M’nin 14 Ağustos tarihinde “Muhabbet Cafe” isimli iş yerine girerek içeriden nargile yapımında kullanılan 3 şişe şurup, 1 paket kahve aroması, 1 teneke içecek, 1 adet salam, 1 adet ekmek ve 6 adet yumurtayı sirkat ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak olay yerinden temin edilen kamera görüntülerinden yapılan incelemede zanlının tespit edildiğini belirten Kol, zanlının 20 Ağustos tarihinde Mağusa’da tespit edilerek tutuklandığını ve mesele ile ilgili olarak sorgulandığı esnada konu iş yerine girip yiyecek ve içecek çaldığını itiraf ettiğini açıkladı. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kol, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Ben yapmadım…”

Mahkemede söz alan zanlı kamera görüntülerinde gözüken kişinin kendisi olmadığını iddia ederek “Ben bir şey yapmadım” şeklinde kendini savundu.

3 gün tutuklu kalacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı H.A.B.M’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler