1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Polis tarafından aranıyordu, tutuklandı
Polis tarafından aranıyordu, tutuklandı

Polis tarafından aranıyordu, tutuklandı

Boğaz-İskele’de cuma günü Big Old Bazaar isimli iş merkezinde parke taşlarını kaldırıp alttaki elektrik kablolarını sökmeye çalışan ve polis tarafından aranan B.Ö . tespit edilerek tutuklandı.

A+A-

Boğaz-İskele’de cuma günü Big Old Bazaar isimli iş merkezinde parke taşlarını kaldırıp alttaki elektrik kablolarını sökmeye çalışan ve polis tarafından aranan B.Ö . tespit edilerek tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cuma günü B.G. (E-47) ve B.Ö. (E-47) iş merkezi içericinde bulunan parke taşlarını yerinden kaldırıp hasara uğrattıktan sonra, yer altı elektrik kablolarını sökmeye çalıştıkları tespit edilmiş mesele ile ilgili olarak B.G. tutuklanmış, B.Ö.’nün de arandığı bildirilmişti. 

3 İLÇE’DE ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMİ 

Polis, Mağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde, dün akşam 21.00’den bu sabah 01.00 saatine kadar asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildiğini açıkladı. 
Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, bet ofisleri, kahvehaneler, pansiyonlar ve seyir halindeki araçlar kontrol edildi.
Denetimler kapsamında, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam dokuz kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.
Pansiyonlar, bet ofisleri, sabit ve devriye şeklindeki kontrollerde KKTC’de izinsiz ikamet eden dört kişi tespit edilerek tutuklandı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 620 araç kontrol edildi, 116 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 3 araç ise muhtelif suçlardan trafikten men edildi.
Girne’de gerçekleştirilen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, barlar, kahvehaneler, diskolar kontrol edilmiş olup, denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam dokuz kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise toplam 462 araç kontrol edildi ve 92 araç sürücüsü çeşitli suçlardan rapor, 4 araç ise muhtelif suçlardan trafikten men edildi.
Güzelyurt’ta gerçekleştirilen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edilip, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise toplam 480 araç kontrol edildi ve 72 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

Bu haber toplam 1590 defa okunmuştur