1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Polis kapkaççıların peşinde...
Polis kapkaççıların peşinde...

Polis kapkaççıların peşinde...

Kapkaççılar, 9 bin Euro, 2 bin Sterlin, 2 bin Dolar ve 173.500 TL nakit parayı alıp, kaçtı

A+A-

Mağusa’da döviz bürosu sahibi Mustafa Tat, önceki akşam tasarrufunda bulundurduğu yüklü miktardaki paraları kapkaççılara kaptırdı...

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da döviz bürosu sahibi Mustafa Tat, önceki akşam tasarrufunda bulundurduğu 9 bin Euro, 2 bin Sterlin, 2 bin Dolar ve 173.500 TL nakit parayı kapkaççılara kaptırdı. Kapkaççılar, önceki akşam saat 19:30 raddelerinde iş yerinden çıkarak Baykal bölgesindeki evine giden Tat’ın, arabasından inmesini fırsat bilerek Tat’ın elinde tuttuğu dizüstü bilgisayar çantası ve içerisinde muhafaza edilen yüklü miktardaki paraları çalarak kayıplara karıştırlar. Polis her yerde, başlattığı soruşturmada isim bazında tespit ettiği B.M.İ ile M.E’yi arıyor.

Olayda kullanılan araba Balıkesir köyünde bulundu...
Parasını kapkaççılara kaptıran Mustafa Tat’ın polise şikayetçi olmasının ardından soruşturma başlatan polis, Tat’ın iş yerinde bulunan kamera kayıtlarından yaptığı incelemede kapkaççıların olayda kullandığı ZMU 305 plakalı araç tespit edildi. Polis, bölgedeki pansiyonlar, oteller ve kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Her yerde aranan zanlıların olayda kullandığı ZMU 305 plakalı araç ise önceki akşam geç saatlere kadar süren aramaların ardından Balıkesir köyünde bulundu.

Aramalar sürüyor...
Geniş çaplı soruşturma başlatan ve olay saatinden itibaren aralıksız şekilde aramalara devam eden polis, elde ettiği bazı telefon sinyallerinden yola çıkarak Balıkesir ve Gönendere’de aramalar yaparak B.M.İ ile M.E isimli zanlılara ulaşmaya çalışıyor.

Bu haber toplam 1692 defa okunmuştur