Play-off’ta maç sayısı artacak

Play-off’ta maç sayısı artacak

Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, basketbolun önde gelen spor yazarlarına yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu

A+A-

Ülkemizde hızlı bir gelişim trendi içinde bulunan basketbolun son durumu konusunda Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu’ndan geleceğe dair önemli açıklamalar geldi. Basketbolun önde gelen spor yazarları ile İstanbul’da bir durum değerlendirmesi yapan ve fikirleri dinleyen Nasıroğlu, basketbolun yapılanmasında bu fikirlerin önemli olduğunu söyledi.

 

Yeni sezonda değişim

Bu sezon Play-off’daki maç sayılarının az olmasının, hatta bir yarı final serisinin tek maçta sona ermesi konusunda kendilerine çok eleştiri geldiğini, yeni sezonda bunu değiştireceklerini söyleyen Nasıroğlu, spor basınının bu konudaki sistem alternatiflerini de masaya yatıracaklarını belirtti.

 

Play-off’ta maç sayısı artacak

Yönetimi ile konuyu değerlendireceğini, ancak kafalardan geçenin yarı finali 3’ü, finali de 4’ü bulanın kazanacağı bir Play-off sistemi olduğunu söyledi.

Nasıroğlu, çok çekişmeli bir lig mücadelesi yaşandığına da işaret ederek, basketboldaki kalitenin artması ile mücadelelerin keyif düzeyinin yükseldiğini, bunun da maçları izlemeye gelen seyirci sayısında artışa neden olduğu tespitinde bulundu.

 

Final serisine davet

Başkan Nasıroğlu YDÜ - Koopspor final serisinin de çok çekişmeli ve kaliteli maçlara sahne olacağına inanarak spor basını aracılığı ile sporseverleri bu seriyi izlemek üzere salonlara davet etti.

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.