1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Plajda şampiyonlar belirlendi
Plajda şampiyonlar belirlendi

Plajda şampiyonlar belirlendi

Turnuvada kadınlarda Buğra-Bahar, erkeklerde ise Kemal-Devrim, master erkelerde ise Ecevit-Ömer ikilisi şampiyon oldu.

A+A-

Voleybol Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi işbirliğinde düzenlenen plaj Voleybol turnuvası dün oynanan yarı final, üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı. Turnuvada kadınlarda Buğra-Bahar, erkeklerde ise Kemal-Devrim, master erkelerde ise Ecevit-Ömer ikilisi şampiyon oldu.

Glapsides plajında gerçekleştirilen ve sezonun ikinci etabı olan KKTC Voleybol Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen Gazimağusa Belediyesi plaj Voleybolu turnuvasında toplam 5 bin TL ödülün verildiği turnuvada kadınlar finalinde Buğra-Bahar ikilisi, Merve-Beste ikilisini 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Erkeklerde ise Kemal-Devrim ikilisi, Ferdi-Osman ikilisini 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Master erkelerde ise Ecevit-Ömer ikilisi, Niyazi-Ahmet ikilisini 1-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Gazimağusa Belediyesi tarafından düzenlenen plaj Voleybol turnuvası final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Voleybol Federasyon başkanı Enver Kaya, as başkan Hasan Zabitoğlu tarafından verildi.

Gazimağusa Belediyesi plaj voleybol turnuvasında dereceler şöyle oluştu.

Bayanlar
1.Buğra-Bahar
2.Merve-Beste
3.Merve-Almıla

Erkekler
1.Kemal-Devrim
2.Ferdi-Osman
3.Cafer Kerem

Master Erkekler
1.Ecevit-Ömer
2.Niyazi-Ahmet
3.Cemal-Hüseyin

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur