1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Plajda heyecan Lefkoşa’da yaşanacak
Plajda heyecan Lefkoşa’da yaşanacak

Plajda heyecan Lefkoşa’da yaşanacak

Voleybol Federasyonu’nun organize ettiği plaj voleybolunda ikinci etap yarın başlayacak

A+A-


 

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen “Plaj Voleybolu Şampiyonası”nın ikinci etap turnuvası “Beach Cup 2014” için geri sayım başladı. 16-17 Temmuz tarihlerinde Lefkoşa Beach Volley Arena da düzenlenecek organizasyona 19 takım katılıyor. Toplam 20 bin TL ödüllü KKTC Şampiyonası kadınlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenecek. Özellikle erkekler kategorisinde şampiyonluk için 5-6 takımın aday olması sebebiyle karşılaşmaların zorlu geçmesi bekleniyor.  Beach Cup 2014’de 13 Erkek takımı, 6’da kadın takımı mücadele edecek.

Zorlu maçlar var
Lefkoşa Beach Volley Arena yarın saat 18.00’de başlayacak olan Beach Cup 2014 turnuvasında ilk gün 26 eleme müsabakası oynanacak. Müsabakalar 3 sahada kazanılmış 2 set esasına göre ve çift eleme sistemine göre oynanacak.  Turnuvaya katılım gösteren sporcuların, organizasyon başlama saati olan saat 18.00 de organizasyon alanında hazır olmaları gerekiyor. Öte yandan müsabaka saatinde sahada hazır olmayan takımların hükmen mağlup sayılacağı açıklandı.

Kadınlarda Buğra-Merve ikilisi şampiyonluk için favori gözükürken erkeklerde özellikle Ferdi-Umut, Kemal-Devrim, Girol-Cafer, Kemal-Ali Osman, Ali –İsmail ikilileri arasında şampiyonluk için büyük bir mücadelenin olması bekleniyor.

 

Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur