1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Plaj hentbolunda heyecan başladı
Plaj hentbolunda heyecan başladı

Plaj hentbolunda heyecan başladı

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen, Mehmetçik Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen 1.Bafra Plaj Hentbolu Turnuvası dün oynanan maçlarla başladı.

A+A-

Hentbol 1.Bafra Plaj Hentbol turnuvası Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajında gerçekleştiriliyor. 1.Bafra plaj hentbol turnuvasına büyük kadın, büyük erkek, yıldız kız, yıldız erkek olmak üzere dört kategoride oynanıyor. Turnuva büyük kadınlarda 4, büyük erkeklerde 8, yıldız kızlarda 7, yıldız erkeklerde de 6 takım olmak üzere toplam 25 takımla sınırlandırılırken, 180’e aşkın sporcu grup maçlarında mücadele ediyor.

Büyük erkeklerde dörderli olmak üzere iki grupta mücadele ediyor. Turnuvaya katılan takımların güç dengelerinin birbirlerine yakın olması sebebiyle maçlar çekişmeli ve kaliteli geçiyor. Turnuvada grup, yarı final ve final maçları ile birlikte 54 maç oynanacak. ilk gün 28 maç oynandı. 1.Bafra Plaj Hentbol Turnuvası bugün sabah saat 09.00’da grup maçları ile başlayacak başarılı olan takımlar yarı finale yükselecek. Mehmetçik Belediyesi 1.Bafra Plaj Hentbol turnuvasında sabah grupta oynanacak maçların ardından yarı final ve final müsabakaları bugün öğleden sonra oynanacak maçlardan sonra kategorilerinde şampiyonlar belli olacak. Final maçlarının ardından kategorilerinde şampiyon olan takımlara, sponsor firmalar ve katkı koyanlara düzenlenecek ödül töreninde ödüller yetkililer tarafından verilecek. 

Esentepe Yabancıları Plajda
Hentbol Büyük Kadınlar Ligi’nde mücadele eden Esentepe yeni sezon öncesi transfer ettiği yabancı oyuncuları Hırvatistan’dan İnga Presker ile Bosna Hersekli Arijana Pjond 1.Bafra Plaj Hentbol Turnuvasında yer aldı. Plajda ortaya koydukları performansla Esentepe’ye önemli katkı sağlayacağının sinyallerini verdi.

Bu haber toplam 1453 defa okunmuştur