“Piyasa yüksek, sıkıntı yaşıyoruz”

“Piyasa yüksek, sıkıntı yaşıyoruz”

Yeni sezon hazırlıklarını Güzelyurt’ta kendi tesislerinde sürdüren Baf Ülkü Yurdu’nda, transfer piyasasının yüksek olmasından dolayı sıkıntı yaşanıyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarını Güzelyurt’daki Alpay Volkan Spor Tesislerinde sürdüren Baf Ülkü Yurdu (BÜY) takımında teknik direktör Kemal Yürekli, transfer piyasasının çok yüksek rakamlara çekildiğinden yakındı. Kemal Yürekli “Sezonu açalı daha sekiz gün oldu ve yeni yeni takımı şekillendirmeye başlıyoruz ve yaptığımız idmanlar sonunda takımın eksik yerlerini görüp transfer yapmak istiyoruz. Ancak en alt liglerden bile bir oyuncu transfer etmek istediğimizde bile kulüpleri 100 bin TL para talep ediyor” dedi. Piyasanın bu şekilde olması sonucu ellerinin kollarının bağlanmasına neden olduğunun altını çizen Kemal Yürekli, “Federasyon bu konuda adım atmalı ve yabancı oyuncu transferini serbest bırakmalıdır” dedi.

 

“Tekpınar’la sorun aşıldı, ancak yine de adam istiyoruz”

Bugüne kadar sekiz idman yaptıklarını ve 1 Ağustos’tan itibaren günde iki idman yaparak yeni sezon için hazırlıklarına devam edecek olan BÜY’nda teknik heyet 11 Ağustos’da Küçük Kaymaklı maçı ile başlayacak olan hazırlık maçları sonunda Türkiye’deki kampa kadar kadroyu oluşturmak istiyor. 3-8 Eylül tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da yapılacak kamp çalışmasına kadar da 10 hazırlık maçı hedefleyen BÜY Teknik Direktörü Kemal Yürekli, takım içinde Mustafa Tekpınar’la ilgili sorunun çözülmesine çok sevindiğini, ancak üç dört tane daha futbolcuya ihtiyacı olduğunu söyledi.    

Bu haber toplam 2138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.