1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Piro resmen K.Kaymaklı’da
Piro resmen K.Kaymaklı’da

Piro resmen K.Kaymaklı’da

K.Kaymaklı serbest transfer hakkı bulunan kaleci Hasan Piro ile dün sözleşme imzaladı

A+A-

Küçük Kaymaklı, kaleci Hasan Piro’yu resmi olarak renklerine bağladı. Son 3 sezondur Çetinkaya’nın başarısı için ter döken milli kaleci, sezonun tamamlanması ile birlikte Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na giderek serbest transfer hakkından yararlanmak istemiş ve müracaatını gerçekleştirmişti. Piro ile ilgilenen Küçük Kaymaklı, futbolcu ile anlaşma sağlayarak dün kendisine imza attırdı.
Kulüp başkanı Ali Başman’ın ofisinde Sportif Asbaşkan Mehmet Özler ve yönetici Kemal Özekmeçi huzurunda Hasan Piro kendisini Küçük Kaymaklı futbolcusu yapan sözleşmeye imzayı attı.

Özler: “Piro’nun takıma büyük katkısı olacak”
Piro’nun Küçük Kaymaklı’ya resmi imzayı atmasında önemli pay sahibi olan Asbaşkan Mehmet Özler yaptığı açıklamada Piro’nun kadroya dahil edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özler “Hasan Piro’yu ekibimize kattık. Mevcut kalecilerimiz de bizim için değerli arkadaşlar, onları kesinlikle göndermeyi düşünmüyoruz. Takımımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu sene hedefimiz öze dönüş. Öze dönmekle birlikte Piro kesinlikle bu söylemimizin dışında bir transfer değildir. Kendisinin bu yıl takımımıza çok büyük bir katkısı olacağını düşünüyorum. Piro’ya transferinde bize gösterdiği kolaylıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Stoper ve forvete takviye
“Takımımızın rakamsal anlamda bir standardı vardı. Piro da bu şartları kabul etti, orta noktada buluştuk ve işi tatlıya bağladık” diye Özler “Tekrardan kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Şampiyonluk kupasını bu sene, güzel transferlerimiz ve mevcut futbolcularımızla birlikte kucaklamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Özler, takımın eksik yönlerine transfer yapacaklarını, stopere iyi bir oyuncu ve forvete çok iyi bir yabancı futbolcu transfer edip, kadroyu netleştireceklerini kaydetti.

Piro: “Tek amacım K.Kaymaklı’nın başarısı”
Küçük Kaymaklı’ya transfer olan Hasan Piro, yeşil siyahlı kulübe kendisi ile yakından ilgilendiği için teşekkür etti ve bundan sonra K.Kaymaklı’nın başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti. Piro “K.Kaymaklı Türk Spor Kulübü’ne beni ısrarla istedikleri için çok teşekkür ederim. Beni ne kadar çok istediklerini belli ettiler. Bugünden sonra tek amacım Küçük Kaymaklı’nın şampiyonluğu ve kupaları kazanması olacak. Önceki yıllarda yer aldığım takımlarıma elimden gelenin en iyisini yaptım. Artık bugünden sonra K.Kaymaklı için elimden geleni yapacağım. Herkese hayırlı olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1551 defa okunmuştur