1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Peter Arnavutluk’ta
Peter Arnavutluk’ta

Peter Arnavutluk’ta

Geçen sezon Yenicami forması giyen Peter Olayinka KF Skënderbeu Korçë’ye transfer oldu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçtiğimiz sezon Yenicami’nin 30 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşmasında başrolde oynayan oyuncuların başında gelen Peter Olayinka Arnavutluk Süper Ligi takımlarından KF Skënderbeu Korçë’ye transfer oldu. Arnavutluk futbol tarihinin en başarılı takımları arasında yer alan KF Skënderbeu Korçë sürekli olarak Avrupa Kupaları’nda mücadele ediyor.

BATE Borisov’a elenmişlerdi
Sezon başında birçok Türkiye Ligi takımıyla görüşen fakat anlaşmaya varamayan Peter Olayinka’nın Arnavutluk takımıyla sözleşme imzaladığı öğrenildi. Belarus’un son dönemlerde adından söz ettiren takımı BATE Borisov ile Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasına çıkan KF Skënderbeu Korçë rakibine elenerek Şampiyonlar Ligi’ne erken veda etti.

Peter: “Çok mutluyum”
Arnavutluk Süper Ligi’nin dördüncü haftası geride kalırken 10 takımlı ligde 4. sırada bulunan kırmızı beyazlı ekip şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösteriliyor. Bir dönem Portekiz’in güçlü ekibi Porto ve Türkiye Ligi ekiplerinden Akhisar Belediyespor’un da radarına giren 19 yaşındaki Nijeryalı, Arnavutluk ekibine transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ve gollerini bundan böyle KF Skënderbeu Korçë için atacağını söyledi.

Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur