1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Pazartesi okullar açılıyor (!)
Pazartesi okullar açılıyor (!)

Pazartesi okullar açılıyor (!)

Yeni eğitim dönemin sayılı günler kala okullardaki manzara yine değişmedi. İlk ve orta eğitimdeki kimi okullarda alt yapı çalışmaları halen sürerken, kimilerinde çalışmalar yeni başladı. Henüz hiçbir adım atılmayan okullar bile var.

A+A-

YENİDÜZEN (ÖZEL)

2017- 2018 eğitim öğretim yılının açılmasına kısa süre kala okullardaki manzara yine değişmedi, eğitimdeki eksiklikler dikkat çekiyor.

18 Eylül’de ilk ders zilinin çalacak olmasına rağmen kimi okullarda alt yapı çalışmaları halen sürerken, kiminde ise çalışmalar yeni başladı ya da herhangi bir adım atılmadı.

Mağusa’da Canbulat Özgürlük Ortaokulu tadilat çalışmaları sürüyor, fotoğraflar çalışmaların Pazartesi’ne kadar tamamlanamayacağını da ortaya koyuyor.

 

Bakan Berova ‘riyakârlık’ demişti…

Geçtiğimiz hafta eleştirilere ilişkin açıklamalarda bulunan Eğitim Bakanı Özdemir Berova, ‘her yıl olduğu gibi bir karalama kampanyası içinde birilerinin çıkıp açıkça riyakârlık yaptığını’ söylemişti.


m_canbulat_3.jpg

m_canbulat_5.jpg
Tadilat çalışmalarının sürdü Mağusa’da Canbulat Özgürlük Ortaokulu bu okullardan sadece biri… Fotoğraflar çalışmaların Pazartesi’ne kadar tamamlanamayacağını da ortaya koyuyor.

Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur
Etiketler :