1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Paykasa Kart Nerelerden ve Nasıl Alınır?
Paykasa Kart Nerelerden ve Nasıl Alınır?

Paykasa Kart Nerelerden ve Nasıl Alınır?

Paykasa kart satın al işlemleri, internet üzerinden online olarak gerçekleştirilmektedir.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Paykasa kart satın al işlemleri, internet üzerinden online olarak gerçekleştirilmektedir. Herhangi bir kuruluşa, kuruma, finansal kuruma, bankaya ya da benzeri ortama giderek, paykasa işlemini yapmanız mümkün değildir. Tüm bankalar, tüm kurumlar, finansal işletmeler böyle bir kartın varlığından, yaygın olarak kullanıldığından haberdardır. Ancak satış ve satış sonrası işlemler konusunda hiçbiri hizmet vermemektedir.

Kartınızı satın alma işlemleri konusunda başvuracağınız kaynak, internet üzerinden hizmet veren siteler ya da işletmelerdir. Burada önemli ayrıntı, site ile işletme kavramının ne anlama geldiğinin bilinmesidir.

Sadece sıradan bir web sitesi üzerinden kart satın alma işlemini yapmanı, güvenli ortamlarda bulunmayacağınız kartı yüksek bedeller ile alabileceğiniz ve satış sonrası hizmetlerden yararlanamayacağınız anlamına gelebilir.

Bu yüzden, internet üzerinden sadece paykasa satın al şeklinde araştırma yapmanız ve karşınıza çıkan ilk sayfadan kartı satın almanız, olumsuzluklar ile karşılaşmanıza neden olabilir. Yapacağınız en sağlıklı işlem, Türkiye'de elektronik kartların satış ve satış sonrası işlemleri konusunda hizmet veren yetkili temsilciler ile çalışmaktır. Yetkili temsilciler üzerinden güvenli bir şekilde satın alma işlemini yapabilir, kartınızı satın aldıktan sonra her türlü desteği, müşteri hizmetleri biriminden alabilir, gerek duymanız halinde, paykasa bozdurma işlemlerinizi aynı birimler üzerinden yapabilirsiniz.

Paykasa Kart Nasıl Alınır?

Paykasa kart al işlemleri belirli bir prosedür dahilinde ilerlemektedir. Önceliğiniz yetkili temsilciye ulaşmak, bu temsilci ile kart satış işlemleri konusunda görüşme yapmaktır. Ancak bu aşamaya gelmeden önce, sizin yapmanız gereken çok basit bir işlem bulunmaktadır.

Online bir mağazadan alışveriş yapmak amacıyla bu kartı satın almayı düşünüyor iseniz, satın alacağınız ürünün bedelini her şey dahil olacak şekilde tespit etmelisiniz. Net bir fiyat elde ettikten sonra, ihtiyacınız doğrultusunda kart satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek miktarlarda kart satın almanız, birden fazla alışveriş yapabileceğiniz anlamına gelmeyecektir. Kartın kullanımı prensibinde tek kullanımlık işlem ya da kart esası bulunmaktadır. Bu neden ile önce yapacağınız alışveriş miktarını belirlemeli, sonra yetkili temsilcinin müşteri hizmetleri birimi ile irtibata geçmelisiniz.

Müşteri hizmetlerine ulaştıktan sonra, satın almak istediğiniz kart bedelini yetkili temsilciye iletmelisiniz. Personel sizlere euro olarak satışta olan kart bedelinin karşılığında ödemeniz gereken Türk lirası değerini söyleyecektir. Bu değeri kabul ediyor iseniz, işletmenin hesap numarasına transfer işlemini yapmalısınız. Verilen hesap numarasına Türk lirası karşılığı gönderdikten sonra, pin kodu ya da paykasa fiyatları en uygun olarak ifade edilen ön ödeme sistemi hazırlanacak, maksimum 2 dakika sonra elinize ulaşmış hale gelecektir. Elektronik posta hizmeti ya da cep telefonlarına gelecek kısa mesaj ile pin kodu sizlere teslim edilecektir. Paykasa kart al işlemleri yukarıda belirtilen esaslar dahilinde gerçekleşmektedir.

Kartınızı satın aldıktan sonra anında kullanıma başlayabilirsiniz. Bu konu hakkında farklı söylemler gündeme gelmekte olup, tekrar müşteri hizmetleriyle irtibata geçmenize, kartı kullanıma açtırmanıza ya da banka işlemlerinde olduğu gibi ikinci bir işleme girişmenize kesinlik ile gerek bulunmamaktadır.

 

 

Bu haber toplam 2263 defa okunmuştur