1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Paşaköy yıldızlı belediyeciliğe yeşil ışık yaktı!
Paşaköy yıldızlı belediyeciliğe yeşil ışık yaktı!

Paşaköy yıldızlı belediyeciliğe yeşil ışık yaktı!

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Paşaköy Belediye Başkan adayı Mahmut Erden ve belediye meclis üyesi adayları köy meydanında gerçekleştirilen etkinlikle halka buluştu

A+A-


Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Paşaköy Belediye Başkan adayı Mahmut Erden ve belediye meclis üyesi adayları köy meydanında gerçekleştirilen etkinlikle halka buluştu. Adayların tanıtıldığı etkinliğe, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu da katıldı. Paşaköy halkının etkinliğe ilgisi yoğun oldu.

YORGANCIOĞLU: BELEDİYELER YASASI YOLDA

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Kıbrıslı Türklerin 29 Haziran tarihinde kaderini belirleyen bir seçim için sandığa gideceğini kaydetti. Yorgancıoğlu, CTP-BG’nin yerel yönetim anlayışlarında insan odağının başlıca unsur olduğunu, mali ve diğer imkanların ise insana hizmet için kullanıldığını belirtti. Yerel yönetimler ile ilgili daha birçok adım atılacağını ifade eden Yorgancıoğlu, halk tarafından görev alan yöneticilerin görevlerini kötüye kullandığı takdirde yargı önünde hesap verebilmesini sağlamak için Belediyeler Yasası’nda değişikliğe gidileceğini söyledi. CTP-BG Paşaköy Belediye Başkan adayı Mahmut Erden’e güvenin tam olduğunu belirten Yorgancıoğlu, Erden ve ekibine başarılar diledi.

ŞAHALİ: ARTIK UZMANLAŞTIK

CTP-BG’nin batmış ve iflas etmiş belediyeleri kurtarmakta artık uzmanlaştığını ve yapılan çalışmaların tesadüf olmadığını kaydeden Şahali, CTP’li her bir belediyenin bunun kanıtı ve sembolü olduğunu vurguladı. Gönyeli, Değirmenlik ve Dikmen belediyelerinde yaşanan başarının yakın zamandaki somut örnekler olduğunu ifade eden Şahali, Paşaköy halkı için de böyle bir geleceğin söz konusu olduğunun altını çizdi. Şahali, Paşaköy bölgesinin dört yıl içerisinde bir adım bile ilerlemediğini aksine günden güne daha da köyleştiğini, Paşaköy belediye sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların bu anlayışı hak etmediğini kaydetti. Şahali, 30 Haziran günü Paşaköy için yepyeni yıldızlı bir hizmet anlayışının hayata geçeceğini dile getirerek konuşmasını sonlandırdı.

ERDEN: AB STANDARDINI KÖYÜMÜZE GETİRECEĞİZ

CTP-BG Paşaköy Belediye Başkan adayı Mahmut Erden, propaganda süresince sadece insanlara yapılabilecek projelerden bahsettiklerini belirtti. Paşaköy’ün birçok icraatta geri kalmış durumda olduğunu dile getiren Erden, bu eksiklikleri giderecekleri projeleri halka sunduklarını kaydetti. Ekibiyle yola çıkarken Paşaköy halkına CTP’nin yerel yönetimler vizyonunu ve parlak bir geleceği vaat ettiklerine vurgu yapan Erden, AB standartlarında yaşayan bireylerin haklarını Paşaköy halkına getirmeyi ve yaşatmayı vaat etti. Aslanköy, Ulukışla, Kurudere ve Paşaköy için ayrı ayrı birçok projeleri olduğundan bahseden Erden, “Buradaki amaç projeleri kağıt üzerinde bırakmadan, inançla iş yaparak ilerlemektir. Söylüyoruz, elimizi taşın altına koymaktan korkmadık, korkmuyoruz. Paşaköy Belediyesi’ni Mesarya’nın merkezi haline getireceğiz. Bölge halkı ile birlikte el ele verip yaşanası bir köyü kent haline çevireceğiz. Benim ve ekibimin inancımız tamdır” dedi.

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur