1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Parkta uyuşturucu ticareti
Parkta uyuşturucu ticareti

Parkta uyuşturucu ticareti

Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda G.F.’nin evinde 110 gram Hintkeneviri, 2 gram kokain, hassas terazi ve 100 TL nakit para bulundu.

A+A-

Lefkoşa’da meydana gelen, ‘uyuşturucu madde alma’, ‘verme’ ve ‘tasarrufu’ suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar D.K.S., ve G.F.,  mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ali Çavuş, zanlı G.F.’nin  Hamitköy’de bir parkta uyuşturucu sattığı bilgisi alındığını ve pusu görevi sırasında saat 19.40’da D.K.S.’nin  geldiğini ve zanlı G.F.’den  küçük bir kâğıt aldığını ve karşılığında para verdiğinin görüldüğünü anlattı.

Polis, zanlı 1’in yakalanacağını anladığını ve 1 gram hintkeneviri türü uyuşturucu maddeyi boş araziye attığını belirtti.

Polis, G.F.’nin evinde yapılan aramada üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi, 110 gram hintkeneviri olduğuna inanılan uyuşturucu madde, 2 gram kokain olduğuna inanılan uyuşturucu madde, 15 gram ağırlığında sentetic cannabionid olduğuna inanılan uyuşturucu madde ve zanlı 1’in zanlı 2’ye verdiği 100 TL’nin bulunarak emare alındığını söyledi. Polis, alınacak ifadeler, soruşturulacak şahıslar olduğunu söyleyerek, zanlıların 3 gün tutuklu daha kalmasını talep etti.

Mahkemede konuşan zanlı G.F., psikiyatr kontrolünden geçirilmeyi talep etti. Yargıç Temay Sağer, zanlıların 4 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

polis-(1).jpeg 

polis-(2).jpeg

Bu haber toplam 1678 defa okunmuştur
Etiketler : ,