1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. “Parfüm almak için uçak bileti kesmenize gerek yok!”
“Parfüm almak için uçak bileti kesmenize gerek yok!”

“Parfüm almak için uçak bileti kesmenize gerek yok!”

“Parfüm almak için uçak bileti kesmenize gerek yok!”

A+A-

Beyza Taçkin

Kuzey Kıbrıs’ın ‘makyajı’ Cosmetica mağazalarından geçer… 2003’den bugüne dek Pilot Trading Limited şirketi Kuzey Kıbrıs’ta kozmetik alanında faaliyet gösteriyor. Dünyanın birçok markasını bünyesinde bulunduran Cosmetica mağazaları farklı seçenekleri ve kalitesiyle Kıbrıs insanına olanaklar sağlıyor. ADRES Kıbrıs olarak Cosmetica Mağazalar Müdürü Ceyhan Hasan ile sektördeki ilerleyişleri ve ürünleri hakkında bir söyleşi gerçekleştirdik. Müşterilerine sağladıkları avantajları ve kart uygulamalarına değinen Ceyhan Hasan, hem kadınlar hem de erkekler için günlük yaşamın vazgeçilmezlerinden olan parfüm için farklılıkları vurguluyor. Hasan: “Bugün kültürel zenginliğin en değerli belirtisi haline gelmiş ve en büyük endüstrilerden biri olan parfüm için ‘Parfüm almak için uçak bileti kesmenize gerek yok!’ sloganı ile yola çıktık” diyor…
Hasan, cilt bakım markaları, kişisel bakım ürünleri, dünya markası parfümler ve renkli kozmetik ürünlerinin bulunduğu geniş ürün yelpazelerini anlatırken trend olan makyaj ürünleri ve makyaj stilleri hakkında kadınlara ip uçları veriyor.

Bize Pilot Tradingden ve Cosmatica mağazalarından bahseder misiniz?

Biz Pilot Trading olarak 1 Temmuz 2003 tarihinden beri Kuzey Kıbrıs genelinde kozmetik sektöründe faaliyet gösteren, yenilikçi ve gelişime açık, dinamik yapısı ile sektörün lider şirketiyiz.  2010 yılı itibari ile Cosmetika Mağazalar zincirlerini bünyemize katarak, müşterilerimizle birebir ilgilenme ortamı yarattık. İlerleme ve gelişmeye yönelik projelerimiz devam etmektedir.
Mağazalarımızda profesyonel cilt bakım markaları, dünya markaları parfümler ve renkli kozmetik ürünlerinin yanı sıra kişisel bakımla ilgili birçok ürünü deodorant, saç boyası, ağda, cımbız, saç ve tırnak şekillendirme ürünleri de bir arada bulunmaktadır. Bunların içinde bayisi olduğumuz, dünya starları tarafından tercih edilen ‘Ardell’ kirpik ve kaş grubu, ‘Nastica’ takma tırnak ve kişisel bakım ürünleri ve tırnak bakımında lider olan ‘Mavala’yı sayabiliriz.

DÜNYA MARKALARI

Mağazalarınızda hangi cilt bakım markaları bulunuyor?

Çok yeni bünyemize kattığımız, dünyada her 10 kadından 8’inin tercih ettiği, yüz ve vücuttaki cilt yaşlanmasının gözle görülür işaretlerinin düzeltilmesinde, alanında uzmanlaşmış bir Fransız markası olan Lierac, etkinliği kanıtlanmış ürünleri ile kendini ‘teknik kozmetik’ açısından uluslar arası bir referans olarak kabul ettirmiş bir markadır.
Yine Retinol, 1986 yılından bu yana cilt bakımı ve kozmetik alanında geliştirildiği değerli ürünleri ile seçkin markalar arasında yer alan ve cilt kusurlarının ve yaşlanma belirtilerinin onarılmasında son derece etkili bir Amerikan markasıdır.
Platers ise temel bazı cildimizin doğal dolgu malzemesi olan hiyalüronik asit ile cilt kusursuzluğunu hedefleyen en başarılı markalardan biridir.
Pilot Trading olarak tüm bu markaları Cosmetica mağazalar zincirimizde görev yapan uzman personelimizin özenli tavsiyesi ile müşterilerimize sunmaktayız.

FİYATLAR KONTROLLÜ

Cilt bakımı dışında parfüm satışlarınız da var, parfüm yelpazenizden de söz eder misiniz?

Parfümün tarihçesi ilk çağ dönemine kadar uzanır. Başlangıçta çiçekler, bitkiler ve özler kullanılırken Rönesans dönemiyle parfüm kişisel güzelliğin vazgeçilmezi olarak hayatımıza girmiş. Bugün kültürel zenginliğin en değerli belirtisi haline gelmiş ve en büyük endüstrilerden biri olmuştur.
Biz de insanların bu tutkusundan yola çıkarak “Parfüm almak için uçak bileti kesmenize gerek yok!” sloganı ile satışını yapmakta bulunduğumuz dünya markalarını, ‘Lancome, YSL, Armani, Diesel, Hugo, Boss, Bvlgari, Calvin Klein, Elizabeth Arden, Gucci, Davidoff, Cerruti, Paco rabanne, Lacoste’ gibi rekabetçi ve ulaşılabilir fiyat politikamızla müşterilerimize keyifli ve avantajlı alışveriş imkanı sunmaktayız.
Fiyatlarımızı belirlerken güney pazarını ve havaalanı satışlarını baz alıyoruz. Satış fiyatlarımızı yaptığımız sürekli kontroller ve yapılan analizler doğrultusunda düzenliyoruz.

Müşterileriniz için özel avantajlarınız var mı?

Cosmetica mağazalarımızda müşterilerimize özel kart uygulaması başlatmış bulunmaktayız. Bu kart bizi tercih eden müşterilerimize yapacağı her alışverişte %20 indirim imkanı sağlıyor. Ayrıca zaman içerisinde mağazalarımızda gerçekleştireceğimiz cilt bakım uygulamaları, makyaj günleri ve dönemsel promosyonlara katılma imkanı sağlamaktadır.

YENİ MARKALAR

Biraz da renkli kozmetikten bahseder misiniz?

Alix Avien, Pastel, Golden Rose gibi kendi kulvarında isim yapmış markaların bayisiyiz. Çok yakında kadınlar tarafından sabırsızlıkla beklenen birçok dünya markasının da ailemize katılacağının müjdesini verebilirim.

Kadınların en çok ilgilendiği kısım olan 2014-2015 sonbahar-kış makyaj trendlerinden söz edecek olursak?

Bildiğiniz gibi, hoş görünmenin önemli detaylarından biri olan makyaj; modayla paralel olarak ilerliyor. Stil yaratma derdi olmaksızın giyinmek, stil yaratma çabasına girmiyor olmak ve ruhunuzu yansıtmak ve kabaca elinize geleni giyinmek eğilimi anlamına gelen ‘Normcore’ dediğimiz stil modadaki yükselişine bağlı olarak alelade sürülmüş kalem ve far ile yapılan flu uygulamalar dikkat çekiyor. Göz makyajında özellikle metalik, askeri tonlar ve tabii günlük makyajın vazgeçilmezi renkli göz kalemleri ve maskaralar popüler makyaj uygulamaları arasında.
Yine bu akıma bağlı olarak ince kaş modasının tamamen yok olmasıyla kaş ürünleri çok revaçta. Daha kalın ve naturel kaş şekilleri yaratabilmek için kaş şablonları, kaş kalemleri ve kaş farları talep gören ürünlerin başında geliyor. Kaş, yüzümüzdeki ifadeyi belirleyen temel unsurdur. Hiç makyaj yapmasak bile kaştaki asimetriyi düzeltmek ve seyrek görünümü ortadan kaldırmak yüzümüzün ifadesini değiştirecektir.
Dudaklarda ise dudak kalemi ile düzenlenmiş, şekli belirlenmiş dudaklara iddialı bir görüntü veren kırmızı, mor ve doğal bir ifade sağlayan nude tonlarda mat rujlar makyaj trendleri arasında…

FOTOĞRAF: Didem MENTEŞ

Bu haber toplam 10932 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 189. Sayısı

Adres Kıbrıs 189. Sayısı