1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. ‘Paket İsrafına Son’
 ‘Paket İsrafına Son’

‘Paket İsrafına Son’

Turkcell Faturalı Paketler Dünyası yenilendi: ‘Akıllı Paket’ler sadece Turkcell’de

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Faturalı Akıllı Paketler Dünyası”nı tanıttı.
“Akıllı Yurt Dışı” paketinin yanı sıra yurt içinde de avantaj sağlayan ‘Akıllı Aşım’ ve ‘Akıllı Devir’ paketlerini açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerin kullanımlarına göre kendi seçecekleri ve ihtiyaç anında otomatik devreye giren “Faturalı Akıllı Paketler Dünyası”nı sundu.


Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, seçtikleri paket içerisindeki dakika, SMS ve internet faydalarının bitmemesi durumunda, 1 Mart’tan itibaren bunu bir sonraki aya devredebilecek. ‘DEVIR’ yazarak 6767’ye SMS gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, 9 TL karşılığında, paket faydalarını devrederek, sonraki ayda da kullanmaya devam edecek.


1 Nisan’dan itibaren “Paket Aşım” derdine de son

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 1 Nisan’dan itibaren uygulamaya girecek bir diğer açılımla, “paket aşım derdine de son vermeyi” hedefliyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin paket dakikalarının bitmesi durumunda, 6 TL’ye 20 dakikalık “Akıllı Aşım Paketi” otomatik devreye girecek. ‘ASIM’ yazarak 6767’ye SMS gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, her ay bu avantajdan yararlanacak..”

‘Akıllı Yurt Dışı Paketi’

Kuzey Kıbrıs Turkcell, daha önce açıkladığı ‘Akıllı Yurt Dışı Paketi’ ile müşterilerine, yurt dışı ziyaretlerinde hesaplı iletişim imkânı sağlıyor. 111 ülkede Turkcell avantajlarının kullanılabileceği açıklanan “Akıllı Yurt Dışı Paketi” ile Bireysel ve Kurumsal Gold, Platinum ile Yeni Gold müşterilerin hatlarına günlük 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB data yükleniyor.

Bu haber toplam 1538 defa okunmuştur