1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Özok Hyundai Tucson ve Kona lansmanı gerçekleştirdi…
Özok Hyundai Tucson ve Kona lansmanı gerçekleştirdi…

Özok Hyundai Tucson ve Kona lansmanı gerçekleştirdi…

Özok Group firmalarından Özok Hyundai, Haspolat’taki Plaza’da dün akşam  Hyundai Tucson ve Kona araçların basın lansmanını gerçekleştirdi.

A+A-

Özok Group firmalarından Özok Hyundai, Haspolat’taki Plaza’da dün akşam  Hyundai Tucson ve Kona araçların basın lansmanını gerçekleştirdi. Lansmana, 3.Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Hyundai Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Murat Berkel, Özok Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özok, Başkan Yardımcısı Hasan Özok, Hyundai Türkiye Bölge Satış Müdürü Ümit Koran Çelik, Hyundai Türkiye Bölge Servis Müdürü Cem Bodur ve çok sayıda politikacı ile basın ve davetliler katıldı.

oo-008.jpg

Saygınsoy: “Özok Oto, Avrupa standartlarında bir tesis inşa ederek yoluna devam etmektedir”

Lansmanın açılış konuşmasını yapan Özok Hyundai Genel Müdürü Kemal Saygınsoy yaptığı konuşma şöyle:

“Özok Oto 1979’da tek kat galeri olarak başladığı hizmetine 2015 yılından beri 6000 m2 kapalı alanda, Avrupa standartlarında bir tesis inşa ederek yoluna devam etmektedir. Hyundai Özok, satış ve satış sonrası, sigorta, ikinci el, klasik araçların bulunduğu prestij showroom’uyla ve sosyal tesisleriyle  Kıbrıs halkına Avrupa standartlarında hizmet sunmaktadır.

Özok Hyundai organizasyonu, gerek satış gerek satış sonrası “müşteri memnuniyeti”ni ön planda tutan bir anlayışla hizmet vermektedir. Özok Hyundai güvenilirliği ile Kıbrıs’taki kurumsal firmaların, rent-a-car’ların ve araç tutkunlarının tercih ettiği bir firma olmuştur.  Bu motivasyonla Özok Hyundai müşterilerine daha iyi hizmet vermek için  çalışmalarına devam etmektedir.

Bugün lansmanını yaptığımız Hyundai Tucson ve Kona için siz değerli davetlilerimizle bir araya geldik.

Hyundai Assan ile birlikte yapılan uzun çalışmalar sonucunda Hyundai Tucson ve Kona modellerimizi Türkiye ile aynı anda satışa sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

Bu haber toplam 4347 defa okunmuştur