1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Özgüvenimizi yeniden kazandık”
“Özgüvenimizi yeniden kazandık”

“Özgüvenimizi yeniden kazandık”

Yenicami’yi tek golle mağlup eden Cihangir’de teknik adam Mehmetali Özgürgün kendisinin yeni birşey yapmadığını, takımın var olan potansiyelini ortaya çıkardığını söyledi.

A+A-

 POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKARDI... Yenicami’yi tek golle mağlup eden Cihangir’de teknik adam Mehmetali Özgürgün kendisinin yeni birşey yapmadığını, takımın var olan potansiyelini ortaya çıkardığını söyledi.

LEFKE MAÇI ÖNEMLİ... Özgürgün bu galibiyetle özgüvenlerinin yerine geldiğini, Yenicami galibiyetinin Lefke maçını kazanmaları halinde anlam kazanacağını söyledi

Necmi Belge


Üst üste aldığı kötü sonuçlar ile bir anda Telsim Süper Ligi’nin alt sıralarına doğru yola alan “Mesarya’nın Yıldızı” Cihangir, yeni teknik direktörü Mehmet Ali Özgürgün ile çıktığı kritik Yenicami maçını deplasmanda 1-0 kazanırken, hem özgüveni yerine geldi hem de puan sıralamasında şimdilik rahat bir nefes aldı.
Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’in sorularını yanıtlayan Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, takımının potansiyelinin zaten belli olduğunu, kendisinin yeni bir şey yapmadığını ve sadece bu potansiyeli ortaya çıkardığını belirtti.

“Özgüven terapisi yaptık”
Takımın var olan gücün bildiğini ifade eden Özgürgün bu nedenle görevi kabul ettiğini söyedi. Uğur hoca ile beraber futbolcularla birebir görüşmeler yaptıklarını,  futbolcuların sıkıntılarını, isteklerini öğrendiklerini ve  bir hafta boyunca bir nevi özgüven terapisi yaptıklarını açıkladı.
Yenicami maçına çıkarken,  kaybedecek bir şey olmadığı düşüncesi ile çıktıklarını belirten Özgürgün, ilk yarıdaki başarılı performansa ve mücadelenin sahaya yansıdığını görünce, bu maçı alabileceklerini düşündüğünü anımsattı.
İkinci yarıda rakiplerinin  üzerlerine geleceğini ve kontratak yakalayacaklarını bildiğini ifade eden Özgürün nitekim, golün de de böyle bir pozisyonda geldiğini belirtti.

“Puanlar bonus oldu”
Yenicami’nin kendilerinin bire bir rakipleri olmadığnı iddia eden Özgürgün, puan beklediği bir maçtan puanlar almalarının hanelerine adeta bonus olarak geçtiğini ileri sürdü. Özgürgün, Yenicami galibiyeti ile kaybedilen özgüvenlerini yeniden kazandıklarını vurguladı.
Bu hafta, bire bir rakipleri Lefke ile  kendi sahalarında karşılaşacaklarını belirten Özgürgün, kendi söylemiyle, Yenicami galibiyetinin ancak, Lefke karşısında alınacak bir galibiyet ile anlam kazanacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur
Etiketler : ,