1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özgürlük için atacaklar
Özgürlük için atacaklar

Özgürlük için atacaklar

Atıcılık Federasyonu’nun organizasyonunda bugün ve yarın yapılacak olan olimpik Skeet atıcılık müsabakasında 9 kulüpten 41 sporcu atış yapacak.

A+A-

Atıcılık Federasyonu 20 Temmuz kutlamaları çerçevesinde bugün ve yarın olimpik Skeet atıcılık müsabakası düzenledi. Gönyeli Atatürk Atıcılık Kompleksi, Özer Boyacı Trap-Skeet Poligonunda gerçekleştirilecek yarışmada bugün 75 atış, yarın ise 50 atış yapılarak kategorilerde ilk 6 sırayı paylaşan atıcı sporcular Final atışları ile Kupa derecelerini belirleyecek.

İki günde yapılacak toplam 125 atışta atıcıların elde edecekleri puanlar, takım derecelerini de belirleyecek. Her iki gün de atışlar sabah saat 10’da başlayacak. Müsabakalarda KKTC Atıcılık Federasyonuna üye 9 Kulüpten 41 atıcı sporcu takım ve bireysel klasmanda, Erkekler ve Kadınlar olmak üzere iki kategoride müsabaka atışları yapacaklar. Tüm müsabaka atışları Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu’nun (ISSF) teknik kuralları çerçevesinde ve olimpik atıcılık disiplininde gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 1364 defa okunmuştur