1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Özgürgün yine tarih istedi
Özgürgün yine tarih istedi

Özgürgün yine tarih istedi

Özgürgün’den T.Erhürman’a seçim tarihi çağrısı:“Tarihi siz belirleyiniz”Özgürgün, bu yıl Mart ayında da benzer bir çağrı yapmış, bunun üzerine CTP’nin 2 Temmuz için sunduğu “Erken Seçim” önerisini reddetmişti.

A+A-

Özgürgün’den T.Erhürman’a seçim tarihi çağrısı:

“Tarihi siz belirleyiniz”

Özgürgün, bu yıl Mart ayında da benzer bir çağrı yapmış, bunun üzerine CTP’nin 2 Temmuz için sunduğu “Erken Seçim” önerisini reddetmişti.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, partisinin resepsiyonunda ‘erken seçim’ sözlerine yanıt verdi.
Özgürgün, bağımsızların desteği ile birlikte UBP-DP Azınlık Hükümeti’nin karar alma kapasitesine rağmen, “erken seçim” için tarih istedi.
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’a çağrı yapan Özgürgün, “UBP’ye meydan okumak cesaret ister. Sayın Erhürman tarihi de sen koy, seçime gidelim” diye konuştu.
Özgürgün, bu yıl Mart ayında da benzer bir çağrı yapmış, bunun üzerine CTP’nin 2 Temmuz için sunduğu “Erken Seçim” önerisini reddetmişti.

UBP 42. Yılı kutladı

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) 42’nci kuruluş yılı resepsiyonu yapıldı.
Resepsiyonda konuşan UBP Genel Başkanı Özgürgün, “siyasi rant uğruna halkın belleği ile oynayanlara ve UBP üzerinden seviyesiz bir tartışama yürütenlere prim vermeyeceğini” iddia ederek, “biz hesabımızı halka veririz, sadece UBP’liler değil tüm halk görmüştür ki UBP, KKTC’nin umudu ve vazgeçilmezidir” sözlerini kullandı.
Hüseyin Özgürgün, Anamuhalafet CTP’nin erken seçim söylemlerine de değinerek; ‘12 bin üye ile UBP’ye meydana okumak yürek ister, bu salondan çağrı yapıyorum erken seçime gidelim’ diye konuştu.

Bu haber toplam 3018 defa okunmuştur
İlgili Haberler