1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Özgürgün: UBP kurultayı demokrasi örneği…
Özgürgün: UBP kurultayı demokrasi örneği…

Özgürgün: UBP kurultayı demokrasi örneği…

Özgürgün, UBP kutultayı ile ilgili olarak, "parti olarak bir demokrasi örneği verdik" dedi.

A+A-

 



Dışişleri Bakanı ve UBP milletvekili Hüseyin Özgürgün, iktidardaki Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) hafta sonunda yapılan kurultayına değinerek, KKTC'de uzun bir aradan sonra tek başına bir iktidar dönemi yakalandığına dikkati çekti. Özgürgün, "UBP kurultayından istikrarın devam edebilmesi için Başbakan İrsen Küçük'ün genel başkan seçilmesinin olumlu olduğunu düşünüyorum. Burada biz bir parti olarak bir demokrasi örneği verdik" dedi.

LEFKOŞA BELEDİYESİ'NDEKİ SORUN
Lefkoşa Belediyesi'nde bir yıl süren ve geçen ay son bulan grev nedeniyle belediye hizmetlerinde sorunlar yaşanmasına da değinen Bakan Özgürgün, kentin hassasiyet gösterilmesi gereken çok köklü tarihsel dokusu olduğuna dikkat çekti. Özgürgün, "Böyle bir kentte belediye sorunu yaşanması, çöp dağlarının olması Lefkoşa'ya çok ciddi kayıplar getirdi. Gerçekten mali anlamda çok ciddi sıkıtılar var.
Mali anlamda ve yönetsel anlamda bu ciddi sıkıntıların aşılabilmesi için hükümetin de ciddi katkısı gerekiyor. Hükümetle işbirliği içerisinde çalışma yapılarak bunun atlatılabileceğini düşünüyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur