1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özerem “Hedef en iyi yerde bitirmek”
Özerem “Hedef en iyi yerde bitirmek”

Özerem “Hedef en iyi yerde bitirmek”

K.Kaymaklı puan farkı kapanmasına rağmen zirveye temkinli bakıyor

A+A-

Necmi Belge

Son dört maçını üst üste kazanan ve lider Yenicami’nin yaşadığı kayıplarla farkın 8’e düşmesi sonucu yeniden şampiyonluk potasına giren K.Kaymaklı’da teknik direktör Vehbi Özerem, kendilerini başka takımların durumunun ilgilendirmediğini ve  oynayacakları maçlara baktıklarını söyledi.
Vehbi Özerem, lider Yenicami ile arasında olan puan farkının azalarak sekiz puana düşmesine rağmen temkinli olduklarını belirtirken, karşılaşmalara haftalık olarak baktıklarını ifade etti.

“Çetinkaya maçında istediğimizi sahaya yansıtamadık”
Geçtiğimiz hafta, 1-0 kazandıkları Çetinkaya maçı ile ilgili de konuşan Özerem, Çetinkaya maçının Lefkoşa derbisi olması yanında, iki takımın ligdeki konumları nedeniyle önemli olduğunu vurguladı. K.Kaymaklı olarak, kendilerinin  üst sıraları hedeflediğinin altını çizen Özerem, buna mukabil rakipleri Çetinkaya’nın  şiddetle puana ihtiyacı olduğunu ve Play-out dışına çıkmak için mücadele verdiğini, bu maçta da çok istekli olduklarının gözlemlendiğini belirtti. Özerem, K.Kaymaklı olarak kendilerinin de sahalarında oynadıkları her maçta galibiyet için sahaya çıktıklarının anımsattı.

Buna rağmen, Çetinkaya maçının bekledikleri tempoda geçmediğini, düşük tempoda bir maç oynandığını, kendi söylemiyle düşündüklerini sahaya yansıtamadıklarını ancak günün sonunda buldukları tek golle maçı kazanmasını bildiklerinin altını çizdi. 

“Zorluk seviyesi yüksek bir maç”
Bu hafta, deplasmanda oynayacakları zorlu B.Bağcıl maçı ile ilgili olarak da konuşan Özerem, kendilerinin maçalarına haftalık baktıklarını belirtti. Özerem, geriye kalan altı haftalık dönemde maçlarını  kazanıp, ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek düşüncesinde olduklarını ifade eden Özerem, B.Bağcıl maçına da bu gözle bakıtıklarını belirtti.

B.Bağcıl  maçının zor geçeceğini, puan sıralmasındaki konumu nedeniyle onların da puana ihtiyacı olduğunun altını çizen Özerem, bu maçın kendileri için, zorluk seviyesi yüksek bir maç olduğunu iddia etti. Özerem, deplasmanda oynamalarının da bir dezanataj olduğunu ifade ederken her şeye rağmen bu maça çıkıp en iyi şekilde mücadele verip, kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur