1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Özel maçta sahaya çıktılar
Özel maçta sahaya çıktılar

Özel maçta sahaya çıktılar

Ordu Milli Takımı ile U21 Milli Takımı Girne’de karşılaştılar

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) organize ettiği U21 Milli Takımı ve uzun bir aradan sonra yeniden kurulan Ordu Milli takımı, geçtiğimiz Çarşamba akşamında özel bir maçta karşılaştı. Girne Mete Adanır Stadı’nda oynanan gece maçı 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Yıllar önce oluşturularak maç yapan Ordu Milli Takımı’nın yanı sıra hayata geçirilen U21 Milli Takımı arasındaki maç, yıllar sonra bir ilk olarak ülke futbol tarihinde kayıtlarda yer aldı.

GOLLER ALİ SAVAŞAN VE KASIM TAĞMAN’DAN…

Girne Mete Adanır Stadı’nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan özel maçta golleri Ali Savaşan ve Kasım Tağman kaydetti. 40’ıncı dakikada Ali Savaşan’ın attığı golle KTFF U21 takımı 1-0 öne geçse de, skoru koruyamadı ve kalesinde golü gördü. 70’inci dakikada sahneye çıkan Kasım Tağman, skoru dengeye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve bu özel maç 1-1’lik eşitlikle bitti.

HER İKİ TAKIMA DA KUPA VERİLDİ

Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle hakemlere plaket ve her iki takıma günün anısına birer kupa takdim edildi. Hakemlere plaketlerini Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan verdi. Ordu Milli Takıma kupasını Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, U21 Milli Takımı’na kupasını Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım takdim etti.

Bu haber toplam 1925 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 341 Sayısı

Adres Kıbrıs 341 Sayısı