1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Özcenk: “Aday değilim”
Özcenk: “Aday değilim”

Özcenk: “Aday değilim”

UBP Mağusa Milletvekili Dr. Erdal Özcenk Ocak ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday olmadığını açıkladı.

A+A-

UBP Mağusa Milletvekili Dr. Erdal Özcenk Ocak ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday olmadığını açıkladı. Özcenk basına gönderdiği açıklama şöyle:

“Sayın Basın Mensupları,

Öncelikle 2013 Genel Seçimlerinde beni KKTC Milletvekili olmaya layık görüp kendilerini temsil etme hakkını bana verdikleri için tüm halkıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yaklaşık 4.5 yıldır sürdürdüğüm görevlerimde fırsat verildiği ölçüde bu güvene layık olmaya çalıştım. Gerek genel kurulda ve komitelerde, gerekse dış görevlerde birlikte çalışmaktan her zaman mutlu olduğum arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

4.5 yıl boyunca kendilerine yeterli zaman ayıramadığım halde bana her zaman destek olan aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ailemle birlikte aldığımız bir kararı halkımıza açıklamak istiyorum:

2018 Erken Genel Seçimleri’nde Milletvekili adayı olmama kararı almış bulunuyorum. Bu kararın anlayışla karşılanmasını diliyorum. Kamu yararına olacak her türlü görevlerde elimden geldiğince gerekli katkıyı koyacağıma tüm halkımın inanmasını istiyorum. Milletvekili seçimlerinde yarışacak olan ve amacı sadece ülkemizin menfaati ve halkımızın refah ve mutluluğu için çalışmak olan tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

Bu haber toplam 2863 defa okunmuştur
Etiketler :