1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özbilgehan yeniden aday
Özbilgehan yeniden aday

Özbilgehan yeniden aday

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu 2 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu 2 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Başkan Mehmet Özbilgehan, önümüzdeki iki yıl için yeniden aday olduğunu açıkladı. Mehmet Özbilgehan imzası ile yayınlanan basın bildirisinde başkan ve yönetim olarak yeniden görev ve yetki talebinde bulunulacağı belirtildi. Açıklama şöyle:
“Geçtiğimiz iki dönemde bizlere destek veren değerli spor basınımıza, spor camiamıza ve üyelerimize teşekkür ederiz.  Futbolumuzun evrensel değerler içerisinde hak ettiği yeri alması  ve gelişen süreçte FIFA nezdinde Kuzey Kıbrıs  gençliğinin haklı taleplerinin hayata geçmesi en büyük temennimizdir. Bizler hakemlik camiasının daha ileriye taşınması için faaliyetlerimizi artırarak devam ettirmek hedefindeyiz. Futbolumuzun paydaşları ile iyi ilişkiler çerçevesinde işbirliklerini daha da geliştirerek, mevcut yapının gelişmesine katkı sağlayacağız. Hedeflenen ve beklenen büyük idealin gerçekleşmesini  temenni etmekteyiz . Mevcut yönetimimize yapacağımız takviyelerle iki yıl daha yeni hedef ve çalışmalar içerisinde olacağımızı ifade etmek isterim. Olağan Genel Kurulumuzun değerlendireceği 2013-2014 dönemini ve yeni dönemde üyelerimizin sesini duyurmak ve haklarını korumak bizler için her zaman önemli bir noktayı oluşturacaktır.
Sporumuzun ve futbolumuzun temelini oluşturan, sevgi, saygı, barış ve kardeşlik gibi ulvi değerlere sahip çıkma ve yaşamak  adına siz değerli dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunarım”

Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur