1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ozanköy’den sanatsal atılım
Ozanköy’den sanatsal atılım

Ozanköy’den sanatsal atılım

İkinci Lig ekiplerinden Ozanköy Spor Kulübü, bünyesine tiyatro kolunu da dahil etti.

A+A-

 

İkinci Lig ekiplerinden Ozanköy Spor Kulübü, bünyesine tiyatro kolunu da dahil etti. Tiyatro grubuna Ozanköy Sevgi Tiyatrosu (OSETSU) adı verildi.
Dün Califorian Restorant’ta düzenlenen basın toplantısına Ozanköy başkanı Ersan Kaşif, tiyatro kolu sorumlusu Güler Şen ve tiyatrocu Nafia Murabık yer aldı. Ozanköy Spor Kulübü başkanı Ersan Kaşif, basın toplantısında yaptığı açıklamada göreve geldikleri günlerde önlerindeki projeleri hayata geçirmeye başladıklarını, tesisleri iyi konuma getirdiklerini ve soyunma odası eksikliğini tamamlayarak tesis projesini noktalayacaklarını söyledi.
“Kulüplerin spor faaliyetlerinin yanında başka alanlarda da faaliyet gösteren gençlere de kapılarını açması gerekir” diyen Kaşif “27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde kulübümüzün tiyatro kolunu faaliyete koyup, bunun tanıtımını yaptık. Yılların tiyatrocusu Güler Şen’in başkanlığında oluşturulan Ozanköy Sevgi Tiyatrosu bünyesindeki gençlerimiz, tamamen bölgemizdendir. Ozanköy Sevgi Tiyatrosu ismini ve logomuzu geniş bir katılımla yapılan oylamalar sonucunda belirledi. Ozanköy, harnıp ve pekmezi ile ünlü olmasına rağmen biz tercihimizi zeytinden yana kullandık. Çünkü Ozanköy Spor Kulübü’nün logosunda da zeytin vardır” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1343 defa okunmuştur